Vi söker printtekniker till Nordlo Uppsala

Vi söker printtekniker till Nordlo Uppsala

Är du en driven, kompetent och engagerad person som är sugen på att vara med och forma framtiden inom IT och digitalisering? Då kan denna tjänst vara något för dig! Just nu söker vi en printtekniker för att stärka upp vårt Uppsala-team.

Om Nordlo
Nordlo är ny IT- och digitaliseringspartner i Norden, som fokuserar på närhet till kundens verksamhet för att leverera högkvalitativa lösningar inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering. Nordlo hjälper såväl nationella som internationella organisationer, oavsett storlek, att digitalisera sina verksamheter. Nordlo har mer än 600 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige och Norge samt en omsättning på 1,3 miljarder SEK.
Nordlo byggs av entreprenörer och självständiga kontor som driver och beslutar om sin affär samtidigt som man har tillgång till koncernens samlade kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och partnersamarbeten, något som ger Nordlo stora konkurrensfördelar och medarbetarna en stimulerande verksamhet att arbeta i.
Nordlos framgång bygger på människor som alla delar en passion för IT och digitala lösningar som har kraft att förändra samhället. Vi hyllar dig som vill utvecklas och vågar kliva in i det okända genom att ständigt utmana dig själv och ta egna initiativ. Vi tror att vi tillsammans formar hållbara och lönsamma företag som bidrar till ett bättre samhälle och framtid.

Om tjänsten och dina arbetsuppgifter
Nordlo Uppsala är en arbetsplats med stora utrymmen för möjligheter och utveckling. Vi har en kultur där alla hjälps åt, och det finns alltid stöttning att få om man behöver det. I ditt arbete kommer du framförallt vara ute hos våra kunder runtom Uppland, men också arbeta remote via vårt service- och supportverktyg från vårt kontor.
Din huvudsakliga arbetsuppgift som printtekniker kommer vara att se till att driftnivån på våra kunders kontorsmaskiner och printtjänster är på en fortsatt toppnivå. Utöver service på kontorsmaskinerna kommer du att jobba med olika tjänster såsom followMe print, Secure Print och olika dokumenthanteringssystem. Du kommer dels installera och implementera systemen, dels agera support för dem. Detta för att säkerställa att våra kunder får en säker och effektiv vardag med våra digitala tjänster.

Din profil
Vi ser gärna att du arbetat som printtekniker i några år eller i en liknande roll. Du kommer självklart att få utbildning i produkterna vi använder, men tidigare dokumenterad utbildning är meriterande.
Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
B-körkort är ett krav.
Tillträde: Omgående
Placeringsort: Uppsala

Ansökan
Är du den vi söker? Mejla i så fall din ansökan till Jonas Berggren, jonas.berggren@nordlo.com
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordlo, en nordisk och lokal IT- och digitaliseringspartner, är en sammanslagning av svenska Zetup, Office IT-Partner, Dicom, Netcomp och norska IT total. Med fokus på närhet till kundens verksamhet ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl nationella som internationella organisationer. Nordlo har drygt 600 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige och Norge samt en omsättning på 1,3 miljarder SEK.