Inhouse Service till Nordisk Takexpress (Vesivek fr o m 1 nov)

Inhouse Service till Nordisk Takexpress (Vesivek fr o m 1 nov)

Om Nordisk Takexpress AB (byter namn 1 nov till "Vesivek")

Nordisk TakExpress är ett dotterbolag till Hämeen Laaturemontti - ett företag som har arbetat med takrenoveringar i 25 år. Verksamheten startade 1993 i Birkland och är idag utbredd i hela Finland och ledande inom takbranschen med nära 200 anställda. Vi finns nu i Sverige sedan 2016 och expanderar snabbt. Nu söker vi en person som ska vara "allt-i-allo" på vårt lager utanför Vattholma.

Om tjänsten
Som Inhouse Service på Nordisk TakExpress AB arbetar du med varierande uppgifter både inne på vårt lager och ute på gården som hjälp till vår produktion. Det kan innebära:
 • Tömning av grundteamens containers och att lasta på material till kommande objekt utifrån arbetsledarens instruktioner. Förbereda/ta fram avvikande material, måla vindskivor och takfotsbrädor, producera plywoodboxar, klyva material vid behov.
 • Logistik: Godsmottagning och att hämta material från leverantörer samt vid behov köra ut material.
 • Innelager: Plocka upp standardprodukter på respektive reserverade ytor, tömma mindre containers inne i hallen, hålla allmän ordning och reda.
 • Uppställningsytor/gården: Sortering av pallar, hålla allmän ordning och reda, sortering av avfall enligt instruktioner, boka tömning av containers.
 • Service och genomgång av bolagets fordon/arbetsmaskiner enligt schema och checklista.
 • Hantering av defekta verktyg: samla ihop, laga enkla saker själv eller köra ut till respektive servicestation.
 • Övrig tid åker man ut till närmaste arbetsplats eller där behov av hjälp finns.
Om dig
Vi söker dig som är händig och gillar att jobba och som trivs med att arbeta ensam stor del av dagen i en självständig roll. Du är inte rädd för att hugga i och tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Har du erfarenhet från byggbranschen och kan hantera diverse verktyg är det ett plus men inte ett krav. Du måste inte kunna allt men du måste ha viljan att lära dig! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som både kan arbeta ensam men ändå bidra med gott samarbete när övrig personal är samlad på plats. Här hjälps alla åt för att arbeta effektivt och leverera bra kvalitet till kunden. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
 • Arbetsvilja
 • Förmåga att arbeta ensam i en självständig roll
 • Samarbetsförmåga
 • God Fysik
 • Viljan att lära
Om anställningen
Nordisk TakExpress AB erbjuder dig:
 • Stor frihet i ett självständigt arbete
 • God laganda med övrig personal som är takmontörer
 • Förmånliga lönevillkor
 • Företagsfrukost varje dag
Om ansökan

Nordisk TakExpress AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och är på heltid. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är två tester (personlighet och kapacitet) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Eriksson, 018-65 33 06

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel. 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anette Eriksson
Telefon 018-65 33 06
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.