Skadedjurstekniker

Skadedjurstekniker

Nomor söker skadedjurstekniker till Uppsala

Beskrivning av tjänsten
Vi söker en skadedjurstekniker på timanställning för tjänstgöring i Uppsala, som med stort engagemang, stark drivkraft och ansvarstagande kan leverera våra tjänster. Möjlighet till tillsvidareanställning finns. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som sanerar mot flera typer av skadedjur som snabbt kan sprida sig i fastigheter men även utför en del skadeförebyggande inspektioner. Arbetet sker oftast självständigt och ställer därför stora krav på initiativförmåga, ansvarstagande, och kommunikation. Även saneringsarbete i projektform med kollegor och andra parter kan ske och då ställs krav på flexibilitet samt god återkoppling. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar. Tjänsten är en timanställning men möjlighet till andra anställningsformer finns.

Din profil
Du är kommunikativ, serviceinriktad och lösningsorienterad. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda kundrelationer. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha kunskaper i engelska samt Microsoft Office-paketet. B-körkort manuell växellåda är ett krav.

Meriterande är vana av kundkontakt på olika nivåer vilket skapar god förståelse för hanteringen av våra beställare samt kontakten lokalt med den som är med vid leveranstillfället. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från servicebranschen.

Vad vi erbjuder dig
  • ett härligt gäng kollegor att arbeta med
  • kollektivavtal
  • frihet under ansvar
Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så snart som möjligt. Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till rekrytering@nomor.se och märker din ansökan "Skadedjurstekniker Uppsala".

Nomor kontrollerar alltid belastningsregister före anställning. För slutkandidater så kommer förmågan att kommunicera skriftligt samt återrapportera eventuellt testas praktiskt före anställning.

Du finner mer information om företaget på www.nomor.se.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är Sveriges och Norges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. I Sverige finns vi representerade med åtta regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs numer av Terminix – ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Vår vision är att uppfattas som Sveriges bästa tjänsteföretag. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Den viktigaste framgångsfaktorn för Nomor är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!