Driftansvarig Tekniker

Driftansvarig Tekniker

NOMOR SÖKER DRIFTANSVARIG TEKNIKER TILL UPPSALA

Arbetsbeskrivning
Nomor AB är ett publikt svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med fem regionkontor och nitton lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder.

Det är alltid regionerna/lokalkontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas.
Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker en driftansvarig tekniker för tjänstgöring i region Mitt, placeringsort Uppsala, som med stort engagemang, stark drivkraft och starkt ansvarstagande kan driva vårt kontor och leverera våra tjänster på marknaden. Som driftansvarig tekniker förväntas det att du förutom att driva kontorets utveckling även aktivt deltar i den operativa verksamheten. Du kommer att arbeta med skadeförebyggande inspektioner, saneringar mot skadedjur, fågelsäkring samt olika tjänster inom matsäkerhet. Du planerar själv försäljningsarbetet och hur du ska nå kontorets försäljningsmål.

Du har ett visst personalansvar, i samarbete med regionchefen.
Du har också ett stort ansvar för att etablera goda lokala relationer med våra befintliga och nya kunder inom såväl skadedjurskontroll som matsäkerhet.

Arbetet är självständigt och varierande och ställer krav på initiativförmåga och ansvarstagande.

Din profil
Du är kommunikativ och serviceinriktad. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda relationer. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha kunskaper i engelska samt Microsoft Office-paketet. B-körkort manuell växellåda erfordras.
Du måste ha några års praktisk arbetslivserfarenhet och det är en stor fördel om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
Maila din ansökan till: rekrytering.mitt@nomor.se
Vi har löpande urval, så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 15 juli 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.