Rekrytering Sales Executive Gold Standard Diagnosics Group

Rekrytering Sales Executive Gold Standard Diagnosics Group

Nu söker vi dig som vill vara med att bygga upp ett nytt bolag inom Eurofins-koncernen. Gold Standard Diagnostics Group är en ny satsning där vi bygger upp en internationell organisation. Trivs du i ett företag som är i uppbyggnadsfasen så är detta något för dig då Gold Standard Diagnostics Group inte bara etablerar en internationell säljkår utan även nytt varumärke och nya produkter. Är du vår representant på den nordiska marknaden?

Ditt uppdrag blir att bygga upp och utveckla den svenska och delar av den nordiska marknaden för test kit (bl a SARS-CoV-2 och andra infektionssjukdomar). Kunderna är forskningsinstitut, offentliga och privata laboratorier, sjukhus, kliniker och medicinska center. Du kommer tillsammans med klienter och interna avdelningar utveckla konkurrenskraftiga sälj- och kommunikationsstrategier. Den här posititionen passar dig som älskar att vara med och bygga upp någonting nytt tillsammans med kollegor och att nå individuella och gemensamma mål. Kontoret ligger i Eurofins fastighet i Fyrislund, Uppsala.

Du har minst 5 års framgångrik yrkeserfarenhet från komplex B2B-försäljning, gärna från LifeScience eller motsvarande område. Du drivs av professionellt affärsmannaskap, har mycket god kommunikationsförmåga samt förmåga att bygga långsiktiga relationer både internt och externt. Då Eurofins-koncernen är en internationell miljö sker kommunikationen i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande roll i ett företag med stor potential. Affärskulturen är det snabbfotade lilla bolagets men med det stora bolagets muskler och uthållighet. Goda idéer välkomnas och du ges möjlighet att påverka utvecklingen både av bolaget och din marknad.

Tycker du att detta låter spännande? Sök redan idag då intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med Nexer Recruit. För mer information kontakta Monica Werneman, monica.werneman@nexergroup.com alternativt 073-821 60 80.

Välkommen med din ansökan på www.nexterrecruit.com/jobb.

Eurofins är en global ledare inom området Testing for Life med mer än 50 000 medarbetare runt om i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i välden tack vare innovation inom teknik och service. Vi är nu den globala marknadsledaren inom miljö-, livsmedels-, läkemedels- och kosmetikatester såväl som inom jordbruksvetenskapliga CRO-tjänster. Vi är också bland världens marknadsledare inom avancerad materialvetenskap, genomik, kriminalteknik, konsumentprodukter och kliniska testtjänster.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (42 dagar kvar)