Projekteringsledare Hus/Bostad, Uppsala

Projekteringsledare Hus/Bostad, Uppsala


Vill du vara med när vi ska bygga och utveckla Uppsala, Gävle och Dalarna? Vi söker nu en Projekteringsledare!


Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala består av 330 engagerade medarbetare som tillsammans utvecklar och producerar bostäder, kontor, logistik och offentliga lokaler inom regionen till ett värde av ca 1,4 Mdr kronor per år. Vi har de senaste åren genomfört flera stora projekt som blivit en naturlig del av staden såsom Skandionkliniken och Segerstedthuset, vilket givit oss ett fortsatt förtroende att bygga och utveckla Uppsala. Inom NCC arbetar vi aktivt med hållbarhet, nya tekniska lösningar, arbetsmiljö och mångfald, med målet att agera förebild inom byggbranschen.

Rollen hos oss
Som projekteringsledare ansvarar du för att leda och samordna projekteringen i enskilda hus- eller bostadsprojekt. Du medverkar vid upphandlingen av underentreprenörer och konsulter. Du upprättar även risk- och möjlighetsanalyser samt ansvarar för att lagstiftningen följs vid projekteringen. Du arbetar tillsammans med beställare, projektchefer, projektörer och UE, platschefer, kalkylspecialister och projektinköpare och leder projekteringen mot uppställda mål.

På NCC har vi ett fokus på utveckling av virtuellt byggande vilket innebär att du som projekteringsledare kommer att vara väl insatt i dessa frågor. I vår metodik för att leda projektering jobbar vi i NCC Projektstudio som bygger på arbetsmetodiken ”lean”, samlokalisering och VDC. Projektstudiometodiken bidrar till att skapa engagemang, delaktighet och kvalité genom hela projekteringsfasen.

Som Projekteringsledare är du en del av vår specialistorganisation och rapporterar till Gruppchef Projektering. Rollen är en tillsvidareanställning med placering i Uppsala.

Du känner igen dig i en eller flera av nedanstående punkter:
  • Vi tror att du har en byggteknisk utbildning alternativt motsvarande praktisk erfarenhet.
  • Du har erfarenhet av att leda projektering för hus- eller bostadsprojekt.
  • Har du tidigare praktisk erfarenhet från byggproduktion eller från en roll som projektör är detta meriterande.
  • Du är engagerad i ditt arbete och trivs i en roll där du får leda, samordna och utveckla projekten framåt tillsammans med andra
  • Vi tror att du som person är flexibel och strukturerad i ditt arbetssätt, har god förmåga att skapa och utveckla goda relationer både internt och externt, har god planeringsförmåga och uppskattar att arbeta mot tydliga mål.
  • Du identifierar dig med våra värderingar; Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda
Väx vidare med oss!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta tror vi är grunden för att kunna ha många nöjda och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Specialistchef Jim Härdin på 070-172 00 77 eller jim.hardin@ncc.se. Vi har gjort vårt medieval och undanber oss samtal från försäljare.

Låter detta som ett intressant nästa steg för dig är du välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2019-11-28, men urvalsarbetet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.