Förskollärare med höga ambitioner sökes!

Förskollärare med höga ambitioner sökes!

Vi växer och rekryterar fler förskollärare till vårt fantastiska team!

Som förskollärare på Mollys Farm arbetar du mot mål som inkluderar höjd kunskapsnivå, trygga familjerelationer, en kreativ arbetsmiljö och sist men inte minst glada och nöjda barn och medarbetare. På Mollys är du självklart engagerad i hur det pedagogiska arbetet på förskolan läggs upp, givetvis i enlighet med läroplanen för förskolan.

Vi tror att du är en person som är entusiastisk, öppen, engagerad och stabil, med starkt intresse för barns lärande, utforskande och utveckling genom lek. Du vill gärna arbeta med närvarande och entusiastiska ägare, med höga ambitioner och korta beslutsvägar. Vi värdesätter dessutom om du är lyhörd och har en bra känsla för service, gärna med erfarenhet från serviceyrken. Ett intresse för de möjligheter som modern teknik medför är meriterande.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mollysfarm.se/
Sista ansökningsdag 2 aug (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mollys Farm är en liten och familjär privatägd förskola som ligger mitt i villaområdet Sunnersta, söder om Uppsala. Verksamheten är Reggio-Emilia inspirerad och har bedrivits i mer än 20 år. Sedan 2015 har verksamheten nya ägare, med ambitionen att driva och utveckla Uppsalas bästa förskolor. Mollys Farm är mycket uppskattad av barn och föräldrar, med nära nog maximala betyg i Kommunens årliga föräldraenkät. Mollys Farm har en barngrupp med ca 32 barn i åldrarna 1-5 år, som delas upp i mindre grupper under dagarna. Bussförbindelser finns på nära gångavstånd.

Vi sätter stort fokus på pedagogisk kvalitet och lärande, och idag är 75% av vår personal legitimerade förskolelärare. På Mollys Farm lägger vi dessutom extra fokus på kultur, såsom opera, konst, musik, dans och drama, som vi väver in i pedagogiken på bästa sätt.

Barnens mat är också prioriterad och vi får idag maten levererad från Uppsalas bästa närproducerade och ekologiska kök. Kretsloppstänk och ekologi är viktig för oss, och Mollys Farm var en av de första privata förskolorna i Uppsala som blev certifierad för Grön Flagg. Vi arbetar också för en nära relation med och mellan barnens föräldrar, något som vi tror bidrar till att skapa en välfungerande miljö för barn och personal.

Här kan du läsa mer om oss! http://www.mollysfarm.se/