Sommarvikarie 2020 - Lagermedarbetare

Sommarvikarie 2020 - Lagermedarbetare

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i snart 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i.

Beskrivning
Är du den vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete i högt tempo. Du blir en del i ett engagerat team. Du kommer tillsammans med din kollegor jobba för att på bästa sätt driva ett lönsamt och serviceinriktat arbete mot butikens uppsatta mål.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår godsmottagning, montering av möbler till kunder och till butiken, utlämning av varor samt bokning och hemleverans av möbler till kunder, samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på lager. Rollen som lagermedarbetare har ett stort servicefokus mot både kunder och kollegor.

Kvalifikationer
Viktigt för oss är att du har en stor grad av kundorientering och servicekänsla och att du alltid jobbar med ambitionen att kunden ska återkomma till butiken. Du trivs med att ha ett omväxlande arbete med både fysiska och administrativa arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är:
  • stresstålig och klarar av att jobba på i ett högt tempo
  • ordningsam
  • en god förebild för övriga kollegor och bidrar till god stämning
  • flexibel och problemlösare
  • van vid fysiskt arbete och hantering av större gods
Det är en förutsättning att du kan jobba på helger och kvällar. Krav är att du har B-körkort och truckkort är meriterande. Då rollen innebär en hel del tunga lyft, behöver du ha en god fysik.

Arbetstiderna är förlagda till vardagar, kvällar och helg. Vi förutsätter att du kan komma igång och arbeta helger redan innan sommaren.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.mio.se/om-mio/jobba-pa-mio
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (10 dagar kvar)