Butikspersonal sökes - Gränby

Butikspersonal sökes - Gränby

Nu har du chansen att börja jobba hos oss på ASARI! Vi söker personal till vår nya butik i Gränby. Vi söker efter kunniga, serviceinriktade och positiva medarbetare som brinner för försäljning och kundkontakt. Vi söker både folk som vill jobba extra och folk som vill ha en varaktig anställning.

Arbetsuppgifter

Som anställd hos oss kommer du att få stå i kassan, hjälpa kunder och fronta varor. Erfarenhet av butiksjobb är bra men vi lägger även stor vikt vid det personliga mötet.

Vi rekryterar fortlöpande.

Personliga Egenskaper/Kvalifikationer

Du som söker bör vara serviceinriktad, stresstålig, positiv, noggrann och bra på att hitta lösningar. Svenska flytande i tal och skrift är ett måste, andra språk är en merit. Viss datavana är också bra.

Om oss

ASARI är en ny butikskedja som nu etablerar sig på den Svenska marknaden. Vi expanderar snabbt i hela Europa just nu så för rätt medarbetare finns goda möjligheter att jobba in sig i organisationen. Vi designar och tillverkar egna produkter med ett Japanskt tema. Våra varugrupper är framförallt skönhet, mode, gadgets och presentartiklar.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen!

Varaktighet Tillsvidare

Löneform Lön enligt överenskommelse
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.asari-japan.com/
Sista ansökningsdag 5 jan (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ASARI äger och driver egna fabriker för tillverkning. Vi har som målsättning att utveckla varor av mycket hög kvalitet baserat på modern Japansk teknologi.

ASARI har en affärsmodell som bygger på egen design, tillverkning, marknadsföring och distribution till marknaden.