Engagerade industri- och serviceelektriker sökes till Uppsala

Engagerade industri- och serviceelektriker sökes till Uppsala

Midroc Eletro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del i en stor koncern kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Hos oss finns cirka 2 150 medarbetare i hela landet.Midroc Electro i region Gästrikland/ Uppland expanderar! Vi behöver därför fler engagerade medarbetare till vårt team i Uppsala.

För dig med rätt inställning, som vill satsa och som tycker om att ta ansvar, finns goda möjligheter att utvecklas tillsammans med avdelningen kommande år. Vår målsättning är att kunna ta fler spännande och mer komplexa uppdrag. Vi arbetar framförallt inom service, entreprenad och industri.

Söker du ett arbete där du har möjlighet till utveckling och frihet under eget ansvar?

Industrielektriker/ Serviceelektriker: Har du några års erfarenhet av att arbeta med felsökning, service och underhåll samt erfarenhet av industrimontage? I så fall har vi uppdrag hos diverse intressanta kunder i Uppsala med omnejd som gärna tar del av din kompetens.

Vi är stolta över variationen, tryggheten och karriärmöjligheterna som ett stort företag kan erbjuda, men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag.

Vi erbjuder bland annat:
  • Intressanta och varierande uppdrag
  • En spännande miljö i ett stabilt och expansivt företag
  • Möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånsbil
  • För förmånliga priser hyra semesterboende i Spanien och stugor i Sälen
  • Möjlighet till förmånligt drivmedelsavtal
  • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt med att lösa våra uppdrag
Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Du som söker har ECY certifikat och B-körkort.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Avdelningschef Anders Heljestrand tel:0730-876761

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (7 dagar kvar)