Vikarie till Bud & Distribution

Vikarie till Bud & Distribution

Till huvudkontoret i Uppsala söker vi nu en, Vikarie till Bud & Distribution

Hur ser din arbetsdag ut?
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att skriva ut och sortera fraktsedlar, sortera och ruttplanera gods, scanna ankommande gods samt hantera in- och utleveranser vid företagets godsterminal. I tjänsten ingår också att motta kundorder samt att registrera nya order i ordersystemet. Du kommer att vara en del i transportledargruppen för affärsområde Bud & Distribution.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har gymnasieutbildning. Du är trygg i dig själv och det är meriterande om du har erfarenhet av serviceinriktade och administration. Du har god datavana och likaså goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt. Du trivs i en yrkesroll som har dagliga kundkontakter via telefon och du är duktig på att hanterar vardagliga och löpande arbetsuppgifter med stor noggrannhet, effektivitet och hög servicenivå. Som person är du snabblärd, tar gärna egna initiativ och tvekar inte att erbjuda dina kollegor hjälp om det behövs. För arbetet vid godsterminalen krävs truckförarbevis.

För att trivas på MLT tänker vi oss att du är positiv, öppen samt har känsla för ordning och reda. Precis som dina blivande kollegor.

Vilka är vi och vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett föräldravikariat med tillsättning omgående till och med april 2019. Du kommer tillhöra affärsområde Bud & Distribution och rapportera till produktionschefen.

Vi ser det som en självklarhet att våra blivande medarbetare trivs i en värderingsstyrd organisation och att de delar våra värderingar.

Vi erbjuder dig en del i en organisation som månar om sin personal och erbjuder förmåner. MLT lyder under kollektivavtal.

Så ansöker du
Eftersom urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 27 april 2018. Ansökan skickas till ansokan@mltab.com. Märk ansökan "Vikarie". Har du frågor eller funderingar kring ansökningsförfarandet kontakta HR-ansvarig Sofie Funning 010-722 28 07.

För ytterligare information om företaget hänvisar vi till vår hemsida: www.mltab.com

Vi behandlar din ansökan konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://www.mltab.com
Sista ansökningsdag 5 juni (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mellansvenska Logistiktransporter AB – MLT – Vi tar ansvar, jobbar tillsammans och är lätta att ha att göra med! MLT är ett transportföretag som för närvarande ägs av ca 110 åkerier med 350 fordon. MLT omsätter ca 600 mkr och finns representerade med kontor i Uppsala, Västerås, Sala och Gävle. Verksamheten drivs i affärsområdena Bud & Distribution, Bygg & Anläggning samt Industri & Återvinning.