QA till Medicago

QA till Medicago

Vi behöver nu anställa en QA på heltid med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter:
Leda kvalité funktionen som idag består av 3 personer på kvalité samt 2 personer på QC. Du kommer även att ingå i företagets ledningsgrupp.

Du kommer ansvara för att företagets kvalitetssystem uppfyller ISO 9001 och i för vissa delar av verksamheten även ISO13485 och cGMP. Du kommer jobba med förbättringar och effektiviseringar av kvalitetssystemen främst inom dom delar som rör cGMP men även när nya versioner av ISO9001 och ISO13485 ska implementeras. Vidare ingår arbetsuppgifter som t.ex. att ansvara för och delta vid inspektioner från kunder och myndigheter, genomföra internrevisioner, frisläppa produktionsbatcher, godkänna specifikationer, metoder valideringsprotokoll, QC resultat, CC ärenden och avvikelsehantering. Ansvar för leverantörsbedömningar och leverantörsinspektioner ingår också.

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha erfarenhet av att arbeta under ett kvalitetssystem samt goda kunskaper och erfarenhet av GMP eller medicinteknik samt arbetslivserfarenhet från läkemedel eller medicintekniksindustri. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat. Du har en naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund. Du bör ha erfarenhet av att utföra inspektioner och delta vid myndighetsinspektioner.

Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten önskar vi att du är en kvalitetsmedveten noggrann person med god administrativ förmåga. Du är engagerad och drivs av att förbättra och effektivisera verksamhet. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktigt för oss.

Sökord: Quality assurance, Chef

Ansök via mail: jobb@medicago.se

Om arbetsgivaren

Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför egna och andra företags produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca: 40 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485