Projektledare medicinteknik

Projektledare medicinteknik

Vi behöver nu anställa en projektledare på heltid, med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med företagets medicintekniska och GMP styrda produkter. Där kommer du att leda och implementera nya produkter och processer samt aktivt delta i produktionsarbetet med en ledande roll. I produktionsarbetet ingår bland annat renrumsfyllningar och frystorkningar i produktionsskala, bulkberedningar, buffertberedningar steriliseringar.

Dessutom kommer du att ha ansvar för produktionsdokumentationen. Du kommer även tillse att aktuell facilitet med tillhörande instrument, inventarier, mediasystem samt renrum har godkänd service och kalibrerings status. Du kommer även jobba med processvalidering och fungera som projektledare för vissa utvecklingsprojekt (både interna och externa). I tjänsten ingår en del kundkontakt inom projekten.

Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha god vana av produktion och dokumenterande arbete, och du bör har en relevant högskoleutbildning. Tidigare erfarenheter av valideringar och renrumsarbete är meriterande. Erfarenhet från läkemedelsbranschen med arbete enligt ett kvalitetssystem (GMP eller ISO 9001/ISO 13485) är även meriterande. Du talar och skriver svenska, och engelska, obehindrat.

Personliga egenskaper
För att passa för tjänsten skall du kunna leda andra vara noggrann, metodisk och ansvarsfull. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna följa instruktioner. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med människor. Du är organiserad och ordningsam men också flexibel. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.

Ansök via mail: jobb@medicago.se

Om arbetsgivaren

Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter för närvarande ca: 40 personer.