Platschef till Veidekke

Platschef till Veidekke

Platschef till Veidekke
Veidekke Anläggning Öst i Uppsala söker nu en platschef som är särskilt kunnig inom markarbeten och brinner för att leda effektiva projektteam genom involvering!

Rollen som Platschef
Rollen som Platschef är en ansvarsfull och spännande roll med ansvar för planering, produktionsstyrning och ekonomi i ett, eller delar av ett projekt. Som platschef leder du teamet på arbetsplatsen och tar ansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Du ansvarar för upprättande och uppföljning av produktionstidplan i ett längre tidsperspektiv samt arbetar aktivt för att stödja arbetsledarna i projektet. Rollen inrymmer även kvalitet- och arbetsmiljöarbete, ansvar för samordning av personalen samt upprätthållande av den dagliga kontakten med kund för att säkerställa att produkten levereras inom utsatt tid. Du kommer utgå från Veidekkes Uppsalakontor och arbeta med projekt i Uppsala och Norra Stockholm.

Kompetenser och Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har en byggteknisk ingenjörsutbildning samt tidigare arbetslivserfarenheter från att självständigt ansvarat för hela eller delar av mark-, anläggning- eller grundläggningsprojekt. Att tidigare ha arbetat som platschef eller motsvarande befattning inom mark- och anläggningsarbeten ser vi som gynnsamt för rollen. Vi tror att du som söker har god datorvana samt grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik. Andra meriterande kvalifikationer för tjänsten: BAS-U samt erfarenhet inom markprojekt och arbete med månadsavstämningar och slutkostnadsprognoser.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som Platschef tror vi att du som söker ska vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du är en god kommunikatör och är skicklig på att delegera arbetsuppgifter när det krävs för att leverera ett arbete med hög kvalitét. Vi söker en person med en positiv- och ödmjuk inställning som bidrar till att skapa god stämning i hela projektorganisationen.

Veidekke - Bygger med hjärta
Till dig som vågar och vill göra skillnad, i vår bransch och i vår omvärld!Veidekke är det stora, lilla företaget. Med musklerna men som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd. Hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det viktigaste att alla får vara som hen vill, för det är då människor växer och bygger bra samhällen tillsammans.Men vårt arbete är långt ifrån klart. Om vi ska fortsätta förändra byggbranschen behöver vi dina innovativa idéer och dina värderingar. Vi behöver din hjälp att fortsätta bygga med hjärta. Hos oss blir du en del av en utvecklande och dynamisk arbetsplats med möjlighet till att utforska, samla kunskap, påverka och utveckla din fulla potential. Vi erbjuder stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov.Här utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.Vill du bli en del av Veidekke och arbeta i projektet som kommer att förbättra vår miljö? Varmt välkommen med din ansökan!

Rekrytering
I den här rekryteringen har Veidekke valt att samarbeta med Maxkompetens. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Emma Henriksen på telefon 072- 080 23 65 eller Läs mer om oss på www.maxkompetens.se.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 2 feb 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.