Vi söker två entreprenadingenjörer

Vi söker två entreprenadingenjörer

SENIOR ENTREPRENADINGENJÖR
Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom mark och anläggning och har flera års erfarenhet av en liknande roll alternativt som arbetsledare, platschef, byggledare eller besiktningsman.

Du har god kännedom om AB/ABT, AMA och MER och god erfarenhet av att arbeta med mängdregleringar, kontraktsfrågor och riskvärdering av produktionstekniska lösningar. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med alla förekommande typer av mark- och anläggningsentreprenader och trivs i utmanande entreprenadförhållanden.

JUNIOR ENTREPRENADINGENJÖR
Vi söker dig med relevant universitets-, högskole- eller YH-utbildning alternativt annan formell erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Du har 1-3 års erfarenhet från en liknande roll som entreprenadingenjör eller projektingenjör och har vana av att arbeta operativt och du har kunskap om ekonomi och entreprenadjuridik.

DU SOM PERSON
I rollen som entreprenadingenjör har du många kontaktytor och du har en social roll vilket kräver en väldigt god förmåga att samarbeta. Du är tydlig och rak i din kommunikation och självklart tycker du om att vara spindeln i nätet i projekten.

Du är noggrann, strukturerad och har fallenhet för administration.

Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss och vi letar efter dig som har vilja, driv och engagemang.

Har du jobbat i Byggsamordnaren (BSO) är det meriterande.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

B-körkort är ett krav.

Låter det som att någon av dessa tjänster passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss på jobbansokan@markona.se.
Har du frågor eller funderingar rörande tjänsterna är du välkommen att höra av dig till HR-chef Linn Hjertton på 070-912 30 53.

Du kan läsa mer om oss på www.markona.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.markona.se
Sista ansökningsdag 10 maj 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Markona AB grundades 1994 och har kontor i Uppsala. Bolaget räknas till ett av de 10 största anläggningsföretagen i Sverige. Antalet anställda uppgår till ca 100 st.

Tjänster Markona erbjuder är allt inom asfaltering, markentreprenad och vinterväghållning.

Företagets engagerade och lyhörda medarbetare strävar alltid efter att hålla högsta kvalitet samtidigt som en smidig och pålitlig organisation säkerställer en professionell leverans i tid.