Platschef till Asfalt

Platschef till Asfalt

På uppdrag av Markona AB söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en Platschef Asfalt med mångårig erfarenhet av asfaltsuppdrag. Är du en driven person som tycker om att ställas inför nya utmaningar tillsammans med dina kollegor och gemensamt lösa uppgifterna?

VI ERBJUDER
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du får ta ett eget ansvar i en miljö som genomsyras av våra värdeord Lyhörda,
Engagerade, Pålitliga och Professionella.

Vi verkar i en av Sveriges mest expansiva regioner, vilket ger oss förmånen att ha en god orderingång och många spännande projekt på gång.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och hos oss blir du sedd och uppmärksammad, vi har en kultur som det är lätt att växa i.

Tillsammans bygger vi framtidens samhällen!

OM TJÄNSTEN
Du kommer att ansvara för planeringen av projekt vilket bland annat innebär kundkontakt, ansvar för bemanning och produktion. Under projektets gång ansvarar du för att driva och leda det dagliga arbetet gentemot uppsatta mål och du har ett ekonomiskt ansvar. Du kommer att arbeta med uppdrag inom hela vårt upptagningsområde i Mälardalen.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har flerårig erfarenhet från anläggnings-/asfaltsbranschen i en liknande roll som Platschef eller
Arbetsledare. Du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att bygga relationer och göra affärer. Du har goda ledaregenskaper och en god förmåga att planera och organisera flera projekt samtidigt. Du besitter kunskaper inom produktion, ekonomi och arbetsmiljö. Vi ser att du har en god administrativ förmåga samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Att du har minst B-körkort ser vi som självklart.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Markona AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Du ansöker via länken:

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig seniorkonsult Jonas Bessing, 0736-264750.

Isaksson Rekrytering
& Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.markona.se
Sista ansökningsdag 19 aug 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Markona AB grundades 1994 och har kontor i Uppsala och Enköping. Bolaget räknas till ett av de 10 största anläggningsföretagen i Sverige. Antalet anställda uppgår årligen nu till ca 180 st.

Tjänster Markona erbjuder är allt inom asfaltering, markentreprenad och vinterväghållning.

Företagets engagerade och lyhörda medarbetare strävar alltid efter att hålla högsta kvalitet samtidigt som en smidig och pålitlig organisation säkerställer en professionell leverans i tid.