Arbetschef Mark

Arbetschef Mark

Rollen
Vi söker fler arbetschefer till vår mark- och anläggningsverksamhet. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och påverka hur vår anläggningsverksamhet ska se ut och arbeta framöver. Du kommer att ha en av verksamhetens mest centrala roller vilket ställer höga krav på dina ledaregenskaper och din förmåga att driva din del av verksamheten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

– Fördela, följa upp och stödja platschefer och arbetsledare i deras arbete gällande utförande, teknik och ekonomi
– Budgetansvar och personalansvar för samtliga anställda inom ditt område
– En av dina främsta uppgifter under den första tiden kommer att vara att få verksamheten att växa, både vad gäller antalet medarbetare och antal projekt
– Du förväntas ha ett tätt samarbete med våra andra arbetschefer i verksamheten kring bland annat planering av resurser och fördelning av projekt

Du rapporterar direkt till VD och är en del av ledningsgruppen.

Rollen är en heltidstjänst med placeringsort Uppsala.

Dina kompetenser/erfarenheter
Vi ser att du har minst 10 års erfarenhet av mark- och anläggningsentreprenader. Det kan även vara så att du har arbetat i en liknande roll i en annan bransch och har möjlighet att omvandla och införliva dessa erfarenheter hos oss.

Du är affärsmässig och har en bevisad förmåga att vinna anbud genom att verkligen förstå vad kunden behöver och vill ha. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha levererat ett flertal kvalitativa större projekt inom området markentreprenad.

Erfarenhet av upphandling och LOU är meriterande. Du har även erfarenhet av projektekonomi och ekonomiuppföljning. Vi ser att du har god datorvana och gärna erfarenhet av projektadministrationssystem, t ex Byggsamordnaren.

Du som person
Vi letar efter dig som är affärsmässig, professionell och intresserad av relationer med andra människor. Du är tydlig i din kommunikation och dina förväntningar på verksamheten och dina medarbetare. Du förstår vikten av lojalitet och att leva företagets värderingar. Du är en modig och handlingskraftig person som ser det som en utmaning att leda i en växande och föränderlig verksamhet.

Som ledare är du ansvarstagande, tydlig och engagerad. Du har förmågan att utveckla verksamheten och dina medarbetare genom att själv vara kommunikativ, närvarande och stödjande samt noggrann med siffror och uppföljning av ditt resultatområde. Du är prestigelös, ser till helheten och vill samverka med dina kollegor för att uppnå bästa möjliga resultat. Tillsammans bygger vi ett starkare och större Markona för framtiden.

Vid frågor om tjänsten, kontakta:
Linn Nordgren, HR-chef
018-18 40 53 / linn.nordgren@markona.se

Ansökan skickas till:
Välkommen med din ansökan till jobbansokan@markona.se
Mer info
Telefon 018-184000
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.markona.se
Sista ansökningsdag 15 apr (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Markona AB grundades 1994 och har kontor i Uppsala och Enköping. Bolaget räknas till ett av de 10 största anläggningsföretagen i Sverige. Antalet anställda uppgår årligen till ca 180 st.

Tjänster Markona erbjuder är allt inom asfaltering, markentreprenad och vinterväghållning.

Företagets engagerade och lyhörda medarbetare strävar alltid efter att hålla högsta kvalitet samtidigt som en smidig och pålitlig organisation säkerställer en professionell leverans i tid.