Personbilstekniker

Personbilstekniker

Nu söker vi Personbilstekniker/Transportbilar till Malte City!

Vi söker en driven tekniker för arbetsuppgifter inom service, reparation och felsökning. Ingen dag är den andra lik men här möter man glada kollegor med bra sammanhållning! Våra öppettider är 7-23 måndag-torsdag, 7-16 på fredagar.

Hos oss är kunden alltid i fokus och vi ser till att arbetet utförs med kvalité, många av våra kunder är "stamkunder" vilket betyder att vi ser till att kunden får den VIP-känsla som de är värda. Att du har intresse för teknik, elektronik och utveckling är meriterande - Sveriges vagnpark blir allt mer modern och verkstäderna behöver följa med i den utvecklingen, de fordon som rullar in på verkstaden drivs av diesel, bensin, CNG och el. Du behöver ha sinne för struktur, och gärna datavana. Vi arbetar i affärssystemet Kobra och har du erfarenhet av detta sedan tidigare är det meriterande.

Din profil
Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, det är ett stort plus för oss om du har arbetat som mekaniker tidigare, men det allra viktigaste är att du är rätt person med driv och vilja att lära! Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Du bör behärska svenska i tal och skrift, och även kunna läsa och förstå engelska.

Krav/meriterande är
  • Erfarenhet ifrån personbilsverkstad eller transportbilsverkstad
  • Utbildning eller erfarenhet inom fordon/teknik
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet ifrån märkesverkstad eller flerbilsverkstad
  • Körkort B är krav, ytterligare behörigheter C, CE och D är meriterande
Villkor
Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är på vår verkstad i Uppsala, där du kommer att arbeta tillsammans med verkstadschef, kundmottagare och tekniker. Det är ett glatt och hjälpsamt gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra. Tjänsten är heltid, och arbetstiderna kan variera mellan dag- och kvällsskift. Vi erbjuder fast månadslön + bonus, och friskvårdsbidrag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Verkstadschef Andreas Lambrou 076-946 57 06, andreas.lambrou@maltemanson.com

Sista ansökningsdag är 2021-05-23, men vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://verkstad.maltemanson.com/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder är en märkesoberoende verkstadskedja för tunga fordon där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Våra anläggningar finns på 14 orter med 15 anläggningar i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder. Malte Månson-koncernens kompletterande verkstadskoncept - Malte City - med inriktning på transportbilar upp till 3,5 ton lanserades under våren 2019 och har nu tre anläggningar, i Uppsala, Linköping och Karlskoga. Antalet medarbetare i koncernen uppgår till cirka 160 och omsättningen 2021 beräknas till cirka 300 MSEK.

Viär Positiva, Engagerade och Flexibla Lagspelare. Med hög Kompetens löser vi kundernas problem med Kvalitet och minimal miljöpåverkan.