Snickare till MTPEK Bygg & Våtrum AB

Snickare till MTPEK Bygg & Våtrum AB

I takt med att vår orderingång ökar stabilt så ser vi på MTPEK Bygg & Våtrum AB en positiv utveckling och söker vi nu 2-4 snickare till vårt team.
Vårt huvudsakliga fokus ligger i tillbyggnader och villaproduktion. Samtliga hus som vi bygger är arkitektritade och unika för att smälta in i miljön de ska byggas i. Vi utför även andra jobb inom bygg såsom ombyggnationer, renovering, våtrum, kök mm.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst några års erfarenhet inom området, ett plus om du har jobbat med resning av villor, tillbyggnader och köksmontering.
Vi ser även att du innehar b-körkort samt ett yrkesbevis och kan god svenska.

Som person är du självständig och engagerad i ditt arbete med en förmåga att bidra med din sak kompetens så att projektet kommer framåt. Du har ett personligt driv och har lätt att skapa nya relationer, både med kollegor och kunder. Att du kan jobba i team men även kan jobba ensam.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag med gott anseende och stabil plattform i en expansiv region. Vi kommer fortsätta stärka organisationen under kommande år vilket kommer att skapa möjlighet till personlig utveckling.
Vi erbjuder även:
- Servicebil
- Företagstelefon
- Kollektivavtal
- Friskvårdsbidrag

Utöver detta så erbjuder vi även en arbetsplats där du och dina kollegor står i fokus. Vi hjälper varandra och ser till att ha en god gemenskap i teamet.

Intresserad och vill veta mer?
Ring gärna oss ifall du har några funderingar om tjänsten eller vill presentera dig.
Vi tar även emot ansökningar via mail.

Vi behandlar alla ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Mer info
Kontaktperson Magnus Enström
Telefon 0730759701
Email Mejla Magnus Enström
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mtpek.se
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTPEK Bygg & Våtrum AB är ett familjeföretag som grundades
2010 och består av erfarna och skickliga hantverkare.
Vi utför alltid vårt jobb med högsta kvalité och service mot våra kunder för att bygga upp långvariga relationer.

Vi är i dag 7 snickare, 1 plattsättare och 1 murare.

Vi arbetar huvudsakligen i Uppsala Län men gör även jobb i närliggande län. Med ett stort kontaktnät i samtliga yrkesgrupper som t.ex. el, rör, måleri, mark, konstruktörer och arkitekter bidrar till att vi kan ta på oss uppdrag som både generalentreprenörer eller totalentreprenörer.

Vi behandlar alla ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!