Säljledare till Mio Uppsala

Säljledare till Mio Uppsala

Mio alltid söker de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer i våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen nio år i rad. Vill du vara med och vinna matchen igen?

Arbetsuppgifter
Vi söker en säljledare som tycker om att jobba i ett högt tempo. Som vår nya säljledare arbetar du främst med försäljning, men även med planering och uppföljning av butiksdriften. Dina arbetsuppgifter blir främst att tillsammans med butikschefen och våra duktiga medarbetare driva ett lönsamt försäljningsarbete mot uppsatta mål. Du har även ansvar för schemaläggning samt bemannings- och personalfrågor. Som säljledare ingår du i butikens ledningsgrupp.

Erfarenheter
  • Dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse av försäljning
  • Erfarenhet från ledande befattningar inom detaljhandeln med goda resultat.
  • Gedigen kunskap och erfarenhet av schemaläggning och personalplanering i butik
  • Butikskunskap och ett stort sinne för ordning och reda
  • Erfarenhet av affärssystem för detaljhandeln.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har intresse av möbler och heminredning. Du har en god förmåga att hålla ordning och reda samt brinner för service - både mot våra kunder och internt. Vi värdesätter ett positivt engagemang och eget driv mot butikens gemensamma mål. Som en del i vårt team är det viktigt att kunna ta egna initiativ och klara av att jobba i ett högt tempo. Som ledare är du lyhörd och har god kommunikationsförmåga samt ett coachande förhållningsätt.

Passar detta in på Dig?


Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och innefattar kvälls- och helgarbete, med tillträde hösten 2018. Provanställning tillämpas.

Skicka din skriftliga ansökan tillsammans med CV och personligt brev via e-post till jobb.uppsala@mio.se. Märk ansökan "säljledare Uppsala".

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik
Carlsten, butikschef, tel. 070-333 53 27.

Ansök senast den 30 september.
Mer info
Kontaktperson Henrik Carlsten
Telefon 070-333 53 27
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)