Säljande driftchef med ansvar över Uppsala län

Säljande driftchef med ansvar över Uppsala län

Vi ska förändra vår bransch. Vi gillar stora utmaningar och nu letar vi efter dig som också drivs av det. Älskar du att göra affärer med komplexa lösningar kan detta vara rätt utmaning för dig. Vi söker dig som på riktigt vill vara med och påverka!

Om tjänsten:

Vi söker nu en operativ
driftchef som kommer att arbeta 50% som chef och 50% med försäljning då redan befintliga kunder finns i området. Du kommer att ansvara över ett område som inbegriper hela Uppsala län samt Sala kommun. Vår tanke är att expandera ytterligare med omnejd vilket då kan innebära en mer anpassad tjänst som chef och ledare än säljare.


Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som driftchef inom MIAB leder du verksamheten mot uppsatta mål och budget i nära samarbete med kunder, medarbetare och närmsta chef. Du ansvarar även för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad. Vi förutsätter att du värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet och att du arbetar aktivt för tillväxt och merförsäljning. Du har en passion för att ge service till dina kunder.

Din erfarenhet:

Du behöver vara strukturerad och van att följa upp ditt arbete. Du har minst en gymnasieutbildning eller motsvarande, samt erfarenhet av ledarskap, ekonomi, personal och kundrelationer. Du har troligtvis även erfarenhet från liknande uppdrag i personalintensiva branscher och behärskar givetvis svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom lokalvård och facility management är meriterande. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.
Du behöver ha vana att använda administrativa IT-system. Erfarenhet av lokalvård, SRY-, Pryl- och INSTA 800 utbildning är meriterande.

Dina kvalifikationer:
  • Har erfarenhet av att leda andra människor
  • Erfarenhet av uppsökande försäljning, B2B
  • Meriterande om du har utbildning inom SRY-, Pryl- och INSTA 800
  • Behärskar både det svenska och engelska språket både i tal och
skrift och är van att
kommunicera på ett professionellt sätt med kontaktpersoner på alla nivåer.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är tills vidare med tillträde enligt överenskommelse. Frågor besvaras av regionchef Niklas Franzen, via

e-post: niklas.franzen@miabab.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.

E-posta din ansökan
till: jobbansokan@miabab.se.

Märk ansökan: Säljande
driftchef Uppsala

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utesäljare, Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.miabab.se
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MIAB är branschens största familjeägda bolag.
Professionell städning och arbetsplatsservice med omtanke är vår kärnverksamhet. Vi är drygt 3 000 anställda och koncernen omsätter ca 1,1 miljarder kronor årligen. Varje kund är lika viktig och vi månar om en löpande dialog och ett personligt bemötande i varje kontakt. Företaget grundades 1979 vilket gör att vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av uppdrag från kunder inom de flesta branscher och verksamheter, bland annat vårdsektorn, skolor, förskolor, kontor, hotell, muséer, butiker, gallerior och köpcentrum. Läs mer genom att klicka på länken www.miabab.se Vi ska förändra vår bransch. Vi gillar stora utmaningar och nu letar vi efter dig som också drivs av det. Älskar du att göra affärer med komplexa lösningar kan detta vara rätt utmaning för dig. Vi söker dig som på riktigt vill vara med och påverka!