Vi söker servicerådgivare till Möller Bil Uppsala

Vi söker servicerådgivare till Möller Bil Uppsala

Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och om du vill vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken tror vi att du kommer att trivas som servicerådgivare hos Audi, Möller Bil Uppsala.

Audi går bra och befinner sig just nu i en expansiv fas med den största modelloffensiven i märkets historia. Under 2019 lanseras även märkets första helt elektriska bil, Audi e-tron, en SUV med allt du kan förvänta dig av en bil från Audi.

Vi erbjuder
  • En möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande bilmärken
  • Ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket
  • En arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig
Arbetsuppgifter

Som servicerådgivare hos oss har du daglig kontakt med våra kunder. Du får kunden att känna sig välkommen och omhändertagen genom att vägleda och ge råd i tekniska frågor. Du bokar tider för service och reparationer, upprättar kostnadskalkyler, hanterar fakturering och reklamationer, svarar i telefon och är behjälplig med andra förekommande ärenden i kundmottagningen. Din huvuduppgift är att alltid ge kunden bästa möjliga service på ett positivt, engagerat och korrekt sätt. Rollen innebär ett självständigt arbete där du leder och planerar den dagliga produktionen på verkstaden och där du har ett stort ansvar för optimerad drift och produktivitet.

I ditt arbete säkerställer du även att vi alltid arbetar efter Audi AGs processer och standards och att vi uppfyller auktorisationsbestämmelserna.

Vi söker dig som har
  • B-körkort
  • Slutförd gymnasieutbildning
  • Några års erfarenhet från serviceyrke där du möter externa kunder, exempelvis från hotellbranschen eller liknande
  • Dator- och systemvana samt goda administrativa färdigheter
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
För att fungera i rollen som servicerådgivare bör du trivas med att mycket händer runt omkring dig samtidigt. Du har lätt för att lära och du är van att arbeta efter tydliga rutiner och processer vilket i sin tur ställer krav på att du är strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett intresse för tekniska frågor och söker självständigt efter information samt tar till dig både skriftliga och muntliga instruktioner.

Som person är du öppen och omtänksam i ditt bemötande och har lätt för att skapa och bibehålla goda kontakter, både med kunder och med medarbetare. Att ge god service och hitta lösningar som kunden blir nöjd med är självklart för dig.

Är du intresserad? Du är välkommen att skicka din ansökan senast 2019-05-10. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Välkommen till Möller Bil Uppsala!
Möller Bil Uppsala ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 670 medarbetare och sommaren 2019 öppnar vi även upp portarna till våra nya Audi-anläggning i Göteborg. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2018 var 26,2 miljarder SEK.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (18 dagar kvar)