Transportbilsmekaniker till Möller Bil Uppsala

Transportbilsmekaniker till Möller Bil Uppsala

Vi är ett företag som satsar på våra medarbetare och här är det bara du själv som sätter stopp för din egna utveckling. På Volkswagen transportbilar får chansen att arbeta som mekaniker med ett av marknadens ledande varumärken samtidigt som du har goda möjligheter till utbildning för din utveckling inom yrket.

Som mekaniker arbetar du bland annat med
  • att utföra service och reparationer
  • elektronik och felsökning
  • kontroll och justering av mekaniska system
  • förebyggande underhåll på Volkswagen transportbilar
Vi söker dig
Vi söker dig som har B-körkort samt fordonsteknisk gymnasieutbildning i grunden. Arbetet kräver kunskaper inom bland annat mekanik och elektronik och du som söker bör ha arbetat som mekaniker tidigare. I arbetet förekommer en hel del kundkontakter vilket ställer krav på social kompetens och en god vilja att lösa kundens problem på bästa sätt.

Som en del av serviceteamet bidrar du med en positiv inställning, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna. Vi söker dig som gillar utmaningar och högt tempo.

Är du intresserad eller känner du någon som passar in på beskrivningen? Kontakta Servicechef Patrick Wallger för mer information eller lämna din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök", senast 2019-05.10. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att höra av dig.

Välkommer till Möller Bil Uppsala!
Möller Bil Uppsala ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 670 medarbetare och sommaren 2019 öppnar vi även upp portarna till våra nya Audi-anläggning i Göteborg. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2018 var 26,2 miljarder SEK.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (19 dagar kvar)