Tekniker till varumärket Skoda

Tekniker till varumärket Skoda

Möller Bil Sverige är ett expanderande företag som de senaste åren utvecklats i snabb takt vilket skapar behov av fler duktiga medarbetare. Till Möller Bil Uppsala letar vi nu efter en fordonstekniker som kan bidra till att vi fortsätter vår utvecklingsresa och vår snabba fart framåt!

Vi är ett företag som satsar på våra medarbetare och här är det bara du själv som sätter stopp för din egna utveckling. Du får chansen att arbeta med några av marknadens ledande varumärken samtidigt som du har goda möjligheter till utbildning för din utveckling inom yrket.

Vi söker dig

Som har B-körkort samt fordonsteknisk gymnasieutbildning i grunden. Arbetet kräver kunskap inom bland annat mekanik, elektronik och IT och du som söker behöver vara datorsmart. Du arbetar bland annat med service och reparationer, kontroll och justering av olika mekaniska system samt löpande underhåll på personbilar av märket SKODA. I arbetet förekommer en hel del kundkontakter vilket ställer krav på social kompetens och en god vilja att lösa kundens problem på bästa sätt.

På serviceteamet SKODA är vi totalt fem medarbetare som alla bidrar med en positiv inställning, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna.

Låter det intressant eller känner du någon som passar in på beskrivningen? Kontakta servicemarknadschef Patrick Wallger snarast. Du är välkommen med din ansökan senast 2018-09-30.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Möller Bil Uppsala ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 650 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4000 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2017 var 29,7 miljarder SEK.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)