Säljare Audi

Säljare Audi

Är du varm i kläderna som säljare och söker nya utmaningar så kan vi nu locka med en attraktiv tjänst som säljare för premiummärket Audi, Möller Bil Uppsala.

Som säljare på Möller Bil arbetar du självständigt med varierande arbetsuppgifter och eget försäljningsmål. Du kommer ingå i ett säljteam om totalt fyra personer som tillsammans ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning. Ni planerar och genomför säljaktiviteter, ansvarar för att aktuellt informationsmaterial finns tillgängligt och att det är ordning och reda i bilhallen.

En viktig del är att du hela tiden arbetar med att identifiera, bearbeta och följa upp nya och potentiella kunder för att skapa ett så stort nätverk som möjligt.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda flera saker men framför allt möjligheten att arbeta med ett av marknadens ledande varumärken. Det är ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation där du ocksp har möjlighet att få kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket. Vi är stolta över att arbeta på en arbetsplats där kulturen kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning, meriterande är eftergymnasial utbildning med inriktning på försäljning och marknadsföring
  • Erfarenhet från relationsskapande försäljningsarbete med dokumenterade positiva resultat. Meriterande är erfarenhet från bilbranschen och de märken vi representerar
  • Dator- och systemvana
Vi tror att du som söker är engagerad i dina arbetsuppgifter, arbetar målinriktat och strukturerat och alltid med fokus på kundnöjdhet. Du är ambitiös och beslutsam och du inspireras av att prestera efter företagets mål. Du trivs med kundkontakt och har mycket god förmåga att kommunicera och skapa och bibehålla goda relationer, både med kunder och medarbetare. Du tar egna initiativ och genom din erfarnenhet som säljare kommer du med förslag på förbättringar inom olika områden. Du är alltid beredd på att göra det lilla extra som behövs för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Är du intresserad? För mer information kontakta märkeschef Christer Andersson. Du är välkommen med din ansökan senast 2018-06-30. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen till Möller Bil Uppsala!
Möller Bil Uppsala ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 650 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4000 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2017 var 29,7 miljarder SEK.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)