Säljare Audi Uppsala

Säljare Audi Uppsala

Vi älskar att möta våra kunders högt ställda förväntningar, och om du vill vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken så vet vi att du kommer att trivas som säljare för Audi på Möller Bil Uppsala.

Audi befinner sig just nu i en expansiv fas med den största modelloffensiven i märkets historia. Under 2019 lanserades märkets första helt elektriska bil; Audi e-tron - en SUV med allt du kan förvänta dig av en bil från Audi. Under 2020 tar vi ytterligare kliv in och tar plats på marknaden med ett förnyat brett modellprogram, där flertalet laddhybrider och elbilar ingår bland de många modellanseringarna.

Med ett ökat intresse för våra produkter och tjänster behöver vi dig som älskar att arbeta med människor, som älskar att utvecklas, och som vill utmana dig själv i att ge toppservice till alla våra besökare och kunder. Vi tror inte att det är det stora bilintresset som är det allra nödvändigaste, utan att du vill sticka ut som en människa med starkt sinne för service.

Arbetsuppgifter

Som säljare är ditt huvudansvar att bearbeta och utveckla nya och befintliga kundkontakter både via telefon, i vårt showroom och ibland på mässor, events och i olika affärsnätverk. Du arbetar självständigt med varierande arbetsuppgifter, du har ett eget försäljningsmål och du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning. Att dina kunder är utomordentligt nöjda är en självklarhet. I arbetet ingår viss del av helgarbete.

Vi erbjuder
  • Ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation där du får chans att arbeta med ett av marknadens ledande varumärken
  • Kontinuerlig coaching för din utveckling i yrket
  • En trevlig och social vardag där teamkänsla är en viktigt del
  • En utmanande roll där du som är lösningsorienterad får leva ut dina kunskaper
  • En arbetsplats med en kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning
  • Några års erfarenhet från relationsskapande försäljningsarbete är ett krav, har du även arbetat med bilförsäljning kan det vara meriterande
  • God dator- och systemvana
  • God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska, i båda tal och skrift.
Teamet är lika viktigt som kunderna

Vårt försäljningsteam i Uppsala består av totalt 5 personer. Det är extra viktigt för oss att du har grundinställningen att alltid vilja göra det lilla extra som behövs för att ge kunden bästa möjliga service eller hjälpa din kollega när det behövs.

Vi vill att det ska vara roligt att komma till jobbet och därför är attityd något som vi lägger stort fokus på när vi rekryterar. Vår nästa byggsten i teamet är både en lagspelare och en vinnare med driv och engagemang. För att tycka jobbet är kul tror vi att du som söker arbetet som säljare hos oss är social, har lätt för skratt, är öppen och älskar affärer och människor. Du kommer att ha daglig kontakt med människor, kunder och medarbetare, och därför behöver du ha god förmåga att skapa och upprätthålla bra relationer. Slutligen, för att lyckas och bli framgångsrik i rollen som säljare behöver du också ha ett affärsmässigt förhållningssätt där du tar egna initiativ.

Är du intresserad? Vill du veta mer om tjänsten eller har frågor är du välkommen att kontakta Försäljningschef Peter Norrman. Du som vill ansöka är välkommen med ditt CV och din skriftliga ansökan senast 2020-01-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen till Möller Bil Uppsala!

Möller Bil Uppsala ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 670 medarbetare och sommaren 2019 öppnar vi även upp portarna till våra nya Audi-anläggning i Göteborg. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2018 var 26,2 miljarder SEK.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)