Redovisningsekonom med fokus kundreskontra till Möller Bil Sverige AB

Redovisningsekonom med fokus kundreskontra till Möller Bil Sverige AB

Vi söker en redovisningsekonom som vill utvecklas med oss på Möller Bil. Drivs du av utmaningar och har ett intresse för system och utveckling av processer? Då kan du vara rätt person för denna tjänst!

I rollen som redovisningsekonom ingår du i redovisningsavdelningen på Möller Bil Sveriges huvudkontor i Uppsala.

Du kommer att arbeta brett med olika typer av arbetsuppgifter. Inledningsvis ligger fokus på arbetsuppgifter kopplade till kundreskontra men andra områden inom redovisningsavdelningen kan komma att bli aktuella.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Kundreskontra
  • Löpande redovisning
  • Kassaredovisning
  • Avstämning och utredningsarbete
  • Månads- och årsbokslut
  • Momsredovisning
Vem söker vi?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning i ekonomi eller motsvarande samt minst tre års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Tidigare erfarenhet av arbete med kundreskonta i en större organisation är meriterande. Du är en van användare av Excel och har erfarenhet och intresse av att jobba i olika ekonomisystem. Erfarenhet av SAP som ekonomisystem är meriterande liksom erfarenhet av redovisning i större bolag med resultatenheter.

Som person är du noggrann och strukturerad med ett lösningsorienterat arbetssätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan leverera med bibehållen kvalitet även under mer intensiva perioder. I arbetet har du ofta kontakt med olika delar av verksamheten och du behöver därför ha lätt för att kommunicera och skapa relationer.

Verkar det spännande? För mer information eller frågor, kontakta redovisningschef Charlotta Engström. Du är välkommen med din ansökan senast 2020-12-04. Intervjuer hålls löpande så sök tjänsten redan idag!

Välkommen till Möller Bil Sverige!
Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Besök gärna deras hemsida på www.moller.no.
Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (1 dag kvar)