Master Technician till Audi

Master Technician till Audi

Möller Bil Väterås söker nu en Master Technician till Audi Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar och om du vill vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Vi satsar på våra medarbetare och här är det bara du själv begränsar din egna utveckling, samtidigt som du har goda möjligheter till utbildning för din utveckling inom yrket. Vi erbjuder ett självständigt arbete i en organisation som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig

Som Master Technician hos oss kommer du att stötta övriga tekniker i deras dagliga arbete och säkerställa att du, likväl som dina kollegor har den kompetens som krävs för att garantera högsta möjliga kvalitét och kundnöjdhet. Detta kräver att du upprätthåller kompetensnivån i teamet genom att vara uppdaterad med tekniska nyheter och andra förändringar som sker inom vår bransch. Utöver detta utför du service, felsökningar och komplexa reparationer.

Vi söker dig som har treårig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning, samt att du är certifierad som Master Technician. Vi ser också att du är expertutbildad på minst tre områden inom Master Tech. Är du även HVT/HVE utbildad är det högt meriterande.

Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort.

Är du intresserad eller känner du någon som passar in på beskrivningen? För mer information, kontakta Alexander Emilsson. Du är varmt välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök", senast 2022-07-03 Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att ansöka!

Möller Bil Västerås ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.