Möller Bil Uppsala söker en stationschef till Europcar.

Möller Bil Uppsala söker en stationschef till Europcar.

Möller Bil Uppsala har flyttat till Anna Fabris gata 5 i Östra Fyrislund. Den toppmoderna anläggningen är helt anpassad att möta det teknologiskifte som hela fordonsbranchen står inför. Den nya anläggningen är uppdelad på tre hus där hela verksamheten samlas på ett och samma ställe vilket innebär en ökad tillgänglighet och smidighet för både kunder och medarbetare. Vi söker nu en stationschef till Europcar som vill vara med på vår fortsatta resa för att anpassa vår verksamhet för framtiden.

Vi arbetar konturnuligt för att utveckla vår arbetsplats som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser! Möller Bil Sverige är sedan 2021 certifierad som ett Great Place to Work företag som grundar sig på undersökningsföretaget Great Place to Works internationella standard för utvärdering av arbetsplatser.

Arbetsuppgifter

Europcar bedriver biluthyrning och avdelningen i Uppsala består av en stationschef och två biluthyrare. Arbetet som stationschef innebär att du har totalansvar för verksamhetens resultat och utveckling. Du ska säkerställa att stationen drivs med hög kvalitet mot uppställda mål, bl. a. genom löpande resultat- och verksamhetsuppföljning. Du ansvarar också för det administrativa arbetet, att de interna processerna följs samt för bemanning, schemaläggning och rekrytering av personal vid behov.

Förutom det mer strategiska arbetet är du också aktivt delaktig i det dagliga arbetet. Du rycker in där det behövs och leder och fördelar arbetet på ett coachande sätt.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Grundläggande kunskaper i ekonomi
  • Erfarenhet från arbetsledande befattning
Vi söker dig

Vi tror att du som söker alltid strävar efter att uppfylla kundernas behov och du snabbt får kontakt med andra människor. Viktiga egenskaper för att lyckas i rollen som stationschef är att du är strukturerad med en mycket god förmåga att organisera det dagliga arbetet. Lika viktigt är att du har en stark känsla för service och är resultatinriktad för att driva verksamheten framåt.

Som ledare har du ett coachande sätt som inbjuder till kommunikation och kontakt. Du är handlingskraftig, tydlig och du löser olika uppgifter med engagemang och övertygelse. Under arbetstoppar behåller du lugnet och kan på ett konstruktivt sätt hantera uppkomna situationer även om det innebär omprioriteringar.

Låter det intressant? För mer information om tjänsten, kontakta platschef Magnus Lisstrand. Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev senast fredag 29 september.

För mer information om tjänsten kontakta Magnus Lisstrand. Du är välkommen att registrera din ansökan senast söndagen 2022-06-30 Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Välkommen till Möller Bil Uppsala!

Möller Bil Uppsala ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.