Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Vi söker en kundtjänstmedarbetare till ett vikariat på 100%. Vikariatet är på ett år med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i vår kundtjänst kommer du att vara en viktig del i kommunikationen med Möller Bils kunder. Du kommunicerar via telefon, chatt, mejl och sociala medier. Du hjälper till att lösa enklare ärenden eller ser till att kunden får kontakt med rätt avdelning/person.

Du arbetar mot alla våra 13 anläggningar med placering på huvudkontoret i Uppsala.

Kvalifikationer
  • Gymnasieutbildning
  • Mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.
  • Kommunikation på engelska förekommer så grundläggande kunskaper i engelska är ett krav.
  • God datorvana
  • Det är meriterande om du tidigare arbetat med försäljning via telefon eller i butik.
Vem söker vi?

För att trivas i denna roll behöver du ha en kommunikativ förmåga och med lätthet kunna bemöta och hantera alla kunder. Arbetsbelastningen varierar över tid och du bör kunna arbeta effektivt med bibehållen kvalitet under mer hektiska perioder. Vidare är det en självklarhet för dig att bidra till en god stämning i teamet.

Du är van att ge god service och kan formulera dig väl i tal och skrift. Du har god datorvana och är snabb på tangentbordet.

Låter det intressant? För mer information om tjänsten, kontakta IT-chef Erik Gillberg. Du är välkommen med din ansökan senast söndag 28:e februari. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen till Möller Bil Sverige!
Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Besök gärna deras hemsida på www.moller.no.
Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Vikariat
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)