Hallvärdar till Möller Bil Uppsala

Hallvärdar till Möller Bil Uppsala

Verksamheten i Uppsala har vuxit och under försommren 2022 flyttar Möller Bil Uppsala till Anna Fabris gata 5 i Östra Fyrislund. Den toppmoderna anläggningen är helt anpassad att möta det teknologiskifte som hela fordonsbranchen står inför. Den nya anläggningen är uppdelad på tre hus där hela verksamheten samlas på ett och samma ställe vilket innebär en ökad tillgänglighet och smidighet för både kunder och medarbetare. Vi söker nu hallvärdar som vill vara med på vår fortsatta resa för att anpassa vår verksamhet för

framtiden.

Vi arbetar konturnuligt för att utveckla vår arbetsplats som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser! Möller Bil Sverige är sedan 2021 certifierad som ett Great Place to Work företag som grundar sig på undersökningsföretaget Great Place to Works internationella standard för utvärdering av arbetsplatser.

Arbetsuppgifter

Som hallvärd ansvarar du för att se till att besökare och kunder får bästa möjliga intryck när de besöker oss. Du är den första personen som kunden möter och du ser till att personen får hjälp av en kvalificerad medarbetare enligt kundens önskemål, ex säljare eller servicerådgivare.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Du hälsar kunder välkomna och ser till så att alla besökare blir uppmärksammade
  • Du identifierar kunders behov och ser till så att de blir hänvisade rätt
  • Du säkerställer god ordning i bilhallarna och hjälper till vid provkörningar
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning, yrkesutbildning med ekonomisk- eller teknisk inriktning är meriterande
  • Några års arbetslivserfarenhet från kundorienterat arbete, t ex från hotell- eller restaurangbranschen är meriterande
Vi söker dig som trivs att arbeta med människor runt omkring dig och som har ett kundinriktat arbetssätt. Du får snabbt kontakt med nya människor och har en öppen och positiv attityd. Du är lyhörd inför kundens önskemål och har inga problem att hantera hög belastning. Arbetet är viktigt för dig och du har en hög arbetsmoral där du själv kan prioritera dina arbetsuppgifter. Du är noggrann med att följa överenskommelser och beslut gentemot kunder samt internt mellan avdelningar och är alltid inriktad på att ge bästa möjliga service.

Tjänsten är en visstidsanställning enligt överenskommelse.

Låter det intressant? Du är välkommen med din ansökan senast 2022-05-20. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Möller Bil Uppsala ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 20 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, KODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.