HR Business Partner

HR Business Partner

Affärsdriven, full av energi, erfaren inom hela HR-området, van att hantera arbetsrättsliga ärenden och att kontinuerligt ge chefsstöd. Känner du igen dig?

Bilbranchen står inför stora utmaningar åren framöver och Möller Bil Sverige likaså. Vi har de senaste åren växt och sommaren 2019 öppnade vi en helt ny Audianläggning i Göteborg. Vi har anläggningar på 13 orter och vi är i dagsläget två personer som arbetar med HR-frågor varav en HR-chef. Vi är ett starkt team som arbetar nära varandra tillsammans med övriga centrala funktioner inom Möller Bil. Inom kort står vår helt nya anläggning i Uppsala klar med moderna och fina lokaler att arbeta i.

Tjänsten är en heltidsanställning med placering vid huvudkontoret i Uppsala. Resor i tjänsten förekommer och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder
 • Ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation som representerar några av marknadens ledande varumärken
 • En trevlig och social vardag där du arbetar tillsammans med övriga HR-kollegor
 • En utmanande roll där du får leva ut och utveckla dina kunskaper
 • En arbetsplats med en kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig
Rollen

Som HR Business Partner arbetar du brett med de allra flesta förekommande arbetsuppgifter inom HR-området. T ex rekrytering, rehabilitering, introduktion, ledningsstöd, organisationsutveckling, lönekartläggning och lönerevision, facklig samverkan etc. Det viktigaste i ditt arbete är att arbeta nära våra chefer och medarbetare och att självständigt stötta, vägleda och vidareutveckla ditt arbetsområde. Dina arbetsuppgifter kommer vara av både operativ och strategisk karaktär och kommer handla om både kortsiktiga problemlösningar och mer långsiktiga mål. Du kommer att få processansvar för några av våra HR-processer. Inom vissa områden arbetar vi nära HR-funktionen i Norge och Baltikum, t ex kring medarbetarundersökningar och ledarutveckling. Det förekommer en hel del resor i tjänsten, både till våra anläggningar men även till Norge.

Profil
 • B-körkort
 • Examen från personalvetarprogrammet eller motsvarande akademisk utbildning
 • Minst tre års erfarenhet av självständigt HR-arbete
 • Goda kunskaper inom arbetsrätten och erfarenhet från arbete i verksamhet med kollektivavtal
 • Mycket god förmåga att kommunicera på svenska samt hantera engelska i tal och skrift
 • God dator- och systemvana, meriterande om du tidigare arbetat i både HR- och rekryteringssystem
Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla vår arbetsplatskultur och därför lägger stor vikt på attityder när vi rekryterar. Att du kan identifiera dig med vår värdegrund är därför grundläggande. För att trivas i rollen ser vi också att du är:
 • Lösningsorienterad - Du har god förmåga att arbeta konsultativt där målet är att utveckla organisationen. Du är tillgänglig och arbetar effektivt under press samt bibehåller en positiv inställning till arbetet
 • Relationsskapande - Du är intresserad och visar förståelse för andra människor och har en vilja att vara nära och förstå affären. Du är en god lyssnare och skapar dialog samt underhåller kontakter och relationer
 • Driven och självgående - Du är motiverad och engagerad och söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter inom ditt arbetsområde. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturerar och prioriterar uppgifter och driver processer i mål
För mer information om tjänsten, kontakta någon av oss på HR Charlotte Ahlén (HR-chef) alt. Diana Bernelind. Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev senast 2020-09-30. OBS! Vi tar endast emot ansökningar via rekryteringssystemet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt kontakt för försäljning av ytterligare annonser.

Varmt välkommen till Möller Bil Sverige!

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (10 dagar kvar)