Fordonsmekaniker till servicemarknad Uppsala

Fordonsmekaniker till servicemarknad Uppsala

Vi växer och i och med bilbranschens utveckling behöver vi fler kompetenta medarbetare som vill växa med oss. Till Möller Bil Uppsala behöver vi fler fordonsmekaniker och vi söker dig som tycker att beskrivningen nedan stämmer överens med dig!

Vill du
  • ha ett arbete där du får kontinuerlig utbildning för att utvecklas?
  • ha ett arbete som ställer krav på kvalitet och struktur?
  • ha ett arbete där du själv har möjlighet att påverka din lön?
Har du
  • B-körkort?
  • Fordonsteknisk utbildning?
  • Erfarenhet från mekanikeryrket?
  • Tidigare jobbat med de varumärken vi representerar och kanske gjort en del felsökningar och reparationer? Om ja, toppen! Om nej, sök tjänsten ändå.
Svarar du JA på frågorna ovan tycker vi att du ska ta chansen och söka tjänsten.

Har du frågor kring arbetsuppgifter, tjänsten i sig eller andra förutsättningar kontaktar du mig, Patrick Wallger, som är Servicechef för Möller Bil Uppsala. Eller skicka in din ansökan så snart som möjligt, men absolut senast 2018-11-25.

Välkommen till Möller Bil Uppsala!
Möller Bil Uppsala ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 650 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4000 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2017 var 29,7 miljarder SEK.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)