Lackansvarig till Möller Bil Uppsala

Lackansvarig till Möller Bil Uppsala

Vi bygger nytt och inom en snar framtid står vårt toppfräscha skadecenter klart. Vill du få möjligheten att jobba med den senaste utrustningen och den senaste tekniken tillsammans med övriga kollegor på Möller Bil Uppsala har du chansen att söka nu.

Arbetsuppgifter: Rollen som lackansvarig innebär att du har ansvar för att den dagliga driften på lackavdelningen flyter. Du ser till att den planering som finns håller, att jobben blir utförda i tid samt fördelar och omfördelar jobb vid eventuella ändringar. Du arbetar tätt ihop med planeraren och ser över och utvecklar de befintliga processerna. I grunden kommer du vara anställd som lackerare och vid behov även utföra lackning, slipning, spotrepair, plastreparationer, avmaskering/polerare/avsyning av krock- och lackskadade bilar.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning med inriktning karosseri och lackering, alt annan erfarenhet som arbetsgivare bedömer likvärdig
  • God dator- och systemvana är ett krav då du dagligen arbetar i olika system med dator som arbetsredskap
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från arbete med plåt- och lack
Det är viktigt för oss med teamkänsla och därför är det viktigt att du som söker har rätt attityd och kan identifiera dig med våra värderingar. Vi tror därför att du som person är:
  • glad, positiv och har en stark känsla för service
  • samarbetsvillig och arbetar för att utveckla processer, rutiner och människor runt omkring dig
  • strukturerad och ser fördelarna med att arbeta noggrant. Du tar ansvar för att dina och andras arbetsuppgifter blir gjorda enligt planering
  • beredd på att göra det lilla extra för att kunden ska bli nöjd eller för att hjälpa en kollega och överlag skapa god stämning i teamet
För mer information, kontakta skadeverkstadschef Mikael Höglund. Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 2019-12-10. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Och du, du följer väl oss på sociala medier som t ex Facebook?

Välkommen till Möller Bil Uppsala!

Möller Bil Uppsala ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 670 medarbetare och sommaren 2019 öppnar vi även upp portarna till våra nya Audi-anläggning i Göteborg. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2018 var 26,2 miljarder SEK.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2019 (26 dagar kvar)