Ekonomiassistent vikariat

Ekonomiassistent vikariat

Vi söker två ekonomiassistenter som vill utvecklas med oss på Möller Bil Sverige AB

Tjänsterna är två vikariat på 75-100%, ett för föräldraledighet och ett för tjänstledighet vid studier. Perioden sträcker sig minst över ett år med möjlighet till förlängning och med start omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent ingår du, tillsammans med 8 kollegor i redovisningsavdelningen på Möller Bil Sveriges huvudkontor i Uppsala. Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Kundreskontra/leverantörsreskontra
  • Löpande registrering, bokning av inbetalningar och utbetalningar samt utredningar och olika avstämningar
  • Vid behov kan även andra aktuella arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen förekomma
Vi söker dig som har gymnasial utbildning och minst 3 års erfarenhet från arbete på ekonomiavdelning eller motsvarande. Goda kunskaper i Office 365 är ett krav. Erfarenhet från arbete i Medius och/eller SAP är meriterande.

Som person är är du noggrann och strukturerad med ett lösningsorienterat arbetssätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan leverera med bibehållen kvalitet även under mer intensiva perioder. I arbetet har du ofta kontakt med olika delar av verksamheten och du behöver därför ha lätt för att kommunicera och skapa relationer.

Verkar det spännande? Kontakta redovisningschef Charlotta Engström för mer information annars är du välkommen med din ansökan senast 2021-01-31.

Välkommen till Möller Bil Sverige!
Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Besök gärna deras hemsida på www.moller.no.
Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Vikariat
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (3 dagar kvar)