Ekonomiassistent sommarvikariat

Ekonomiassistent sommarvikariat

Är du ekonomistudent och letar efter ett extrajobb där du får utveckla dina kunskaper inom just ekonomi?

Vi söker dig som vill kombinera studierna med extrajobb och därmed få möjligheten att spetsa ditt CV med arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 100% under perioden juni till augusti. Därefter ser vi också att du har möjlighet att arbeta extra vid behov, en till två dagar i veckan. Du kommer tillhöra den centrala ekonomiavdelningen inom Möller Bil Sverige AB med placering i Uppsala.

Arbetsuppgifter
  • Kundreskontra/leverantörsreskontra
  • Löpande registrering, bokning av inbetalningar och utbetalningar samt utredningar och olika avstämningar
  • Vid behov kan även andra aktuella arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen förekomma
Vi söker dig som studerar ekonomi första eller andra året på universitet eller högskola. Har du tidigare arbetat på en ekonomiavdelning är det meriterande. För att klara arbetet bör du vara van att arbeta i Excel och har du även arbetat i SAP är det meriterande.

Som person är du social, utåtriktad och har lätt för att kommunicera och skapa nya kontakter. Arbetet innebär mycket kontakt med både kollegor och kunder. Du kommer att arbeta tillsammans med andra kollegor och det är viktigt att du kan samarbeta samtidigt som du gärna tar initiativ till utveckling och förbättring. Rollen kräver också att du är noggrann, strukturerad och har en blick för vad som behöver göras.

För mer information om tjänsten kontakta redovisningschef Charlotta Engström. Du är varmt välkommen med din ansökan senast söndag 8 mars. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen till Möller Bil Sverige!

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 670 medarbetare och sommaren 2019 öppnar vi även upp portarna till våra nya Audi-anläggning i Göteborg. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2018 var 26,2 miljarder SEK.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (9 dagar kvar)