Däckskiftare till Möller Bil Uppsala

Däckskiftare till Möller Bil Uppsala

Vi söker dig som vill jobba extra under däcksäsongerna och därmed få en möjlighet att spetsa ditt CV med arbetslivserfarenhet från Möller Bil Uppsala.

Arbetsuppgifterna innebär tvätt och lagring av däck och hjul, däckskiftningar, balanseringar samt mätning av mönsterdjup. Tjänsterna är visstidsanställningar med schemalagd arbetstid efter överenskommelse.

Som arbetsgivare erbjuder vi en möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv organisation. Vi erbjuder en arbetsplats med stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter är det meriterande
  • God dator- och systemvana krävs
Som person är du serviceinriktad och för att trivas i rollen tror vi även att du har ett fordonsintresse. Du är strukturerad, skapar ordning och reda och du värdesätter ditt arbete genom att alltid göra det lilla extra för att kunder och kollegor ska bli nöjda. Du har lätt att ta till dig information, följa rutiner och processer samtidigt som du gärna tar initiativ till utveckling och förändring. Under arbetstoppar klarar du tidsfrister med bibehållen kvalitet och du respekterar kunder och kollegor genom att alltid uppträda på ett professionellt sätt.

Låter det intressant? Däcksäsongerna omfattar ca 8-10 veckor under både höst och vår och vi jobbar för att sätta ihop höstens team redan nu. Vill du veta mer om jobbet eller andra förutsättningar är du välkommen att kontakta Verkstadschef Magnus Segerlund. Du skickar in din ansökan genom att klicka på "Ansök" senast 2019-08-31.

Välkommen till Möller Bil Uppsala!
Möller Bil Uppsala ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 670 medarbetare och sommaren 2019 öppnar vi även upp portarna till våra nya Audi-anläggning i Göteborg. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2018 var 26,2 miljarder SEK.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (40 dagar kvar)