Teknisk säljare/lagerarbetare till Uppsala!

Teknisk säljare/lagerarbetare till Uppsala!

Vi är inne i en expansiv fas och söker därav nya medarbetare till flera av våra enheter i Uppsala.

Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, 200 anställda och en årlig omsättning på 1,3 miljarder kronor. Vi finns på 17 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr, med en koncentration av 9 enheter i Stockholm.

På Lundagrossisten får du ett intressant och omväxlande jobb med kunden i fokus!

Våra kunder är rörinstallatörer och VVS-butiker som du skall expediera och hjälpa vid kunddisk eller via telefon. Tjänsten går således ut på att ge kompetent och trevlig service till våra befintliga kunder, men inkluderar även övriga lagersysslor såsom inleveranser och kontroll av inkommande gods.

Tjänsten är en heltidstjänst och innebär goda utvecklingsmöjligheter då Lundagrossistens policy är att internrekrytera till befattningar inom inköp, marknad, IT, utesälj och platschefsansvar.

Egenskaper
Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba i ett högt tempo och med många kontakter samt att du tar ansvar och egna initiativ. Egenskaper som är relevanta är engagemang, flexibilitet, prestigelöshet samt en god känsla för service och försäljning.

VVS-kunskaper är initialt inte ett krav, men du ska däremot vara motiverad att erhålla dessa kunskaper på arbetsplatsen via interna utbildningar samt praktiskt arbete. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik, bygg eller mekanik.

B-körkort är inte ett krav vid ansökningstillfället, men skall innehas inom 12 månader.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Ingångslön: Fast månadslön

Månadslön som fullärd Teknisk säljare/Lagerarbetare är för närvarande 32 206. Därefter individbaserad löneutveckling, beroende på din kompetensutveckling, ansvar och prestation.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 sept 2022 (52 dagar kvar)