IT-marknadsassistent

IT-marknadsassistent

Är du i början av din karriär och intresserad av att utvecklas inom IT och marknad?

På Lundagrossisten får du ett intressant och omväxlande jobb med kunden i fokus! Vi söker nu en ny medarbetare som på sikt kan bli en del av vår IT- och Marknadsavdelning i Uppsala.

Våra kunder är rörinstallatörer och VVS-butiker som du skall expediera och hjälpa vid kunddisk eller via telefon. På sikt kommer du att utvecklas inom vår marknadsavdelning, men till en början ska du lära dig verksamheten och ge kompetent och trevlig service till våra befintliga kunder samt arbeta med övriga lagersysslor såsom inleveranser och kontroll av inkommande gods.

Tjänsten är en heltidstjänst och innebär goda utvecklingsmöjligheter då Lundagrossistens policy är att internrekrytera till befattningar inom inköp, marknad, IT, utesälj och platschefsansvar.

Kunskap och erfarenhet inom följande områden är meriterande:
  • Adobe CC för formgivning av vår produktkatalog, annat tryckt material samt videoproduktion
  • OpenCms för uppdatering av vår hemsida
  • Produktion av material och strategier för sociala medier
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift
  • PHP-programmering för egna applikationer
  • Drift och nyetablering av lokala nätverk, trådbundna och trådlösa
  • Drift- och användarsupport för PC samt vårt egenutvecklade kundprogram LundaOnline med order-, offert- och faktureringsfunktion
  • Integrationer mellan vårt ERP och CRM system

Egenskaper
Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba i ett högt tempo och med många kontakter samt att du tar ansvar och egna initiativ. Egenskaper som är relevanta är engagemang, flexibilitet, prestigelöshet samt en god känsla för service och försäljning.

Alla våra medarbetare ska förstå och jobba i driften, men VVS-kunskaper är initialt inte ett krav. Du ska däremot vara motiverad att erhålla dessa kunskaper på arbetsplatsen via interna utbildningar samt praktiskt arbete. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik, bygg eller mekanik.

Vi strävar efter långsiktiga arbetsrelationer och lägger störst vikt vid personliga egenskaper – därför kräver vi inga andra dokumenterade meriter än gymnasiekompetens. Är du prestigelös, engagerad och arbetsvillig med ett brinnande intresse för marknadsfrågor och sociala medier, så lär du dig resten via internutbildning och praktiskt arbete hos oss.

B-körkort är inte ett krav vid ansökningstillfället, men skall innehas inom 12 månader.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Ingångslön: Fast månadslön

Vi är just nu inne i en expansiv fas och har för närvarande ett stort rekryteringsbehov. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag är den 15 oktober 2020.

Ansök via www.lundagrossisten.se
Mer info

Om arbetsgivaren

Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, 175 anställda och en årlig omsättning på över 1 miljard kronor. Vi finns på 16 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr - med en koncentration av åtta enheter i Stockholmsområdet och två i Uppsala. Våra kunder är uteslutande professionella och yrkesskickliga rörinstallatörer med ett stort kontinuerligt VVS- behov.