Rådgivare lantbruk | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Uppsala

Rådgivare lantbruk | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Uppsala

Vill du vara med och göra skillnad inom lantbruk och grön näring? Som rådgivare på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt för dig arbetar vi proaktivt med digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och trygg miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du att arbeta med proaktiv rådgivning för att utveckla deras verksamheter inom segmentet lantbruk. Du kommer att bistå lantbruksägare och företagare med löpande konsultation och bland annat:
  • Uppdragsansvar och kundansvar
  • Deklaration, bokslut, bokföring
  • Upprätta kapitalvinstberäkningar, företagsekonomiska analyser och kalkyler
  • EU-ersättningar och SAM-ansökningar
Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Sofia Holmgren berättar:
På kontoret i Uppsala blir du en del av ett team på ca 25 medarbetare. I vår grupp värdesätter vi arbetsglädje och tillsammans strävar vi efter att hela tiden arbeta proaktivt. Jag som ledare drivs av utveckling och att lyfta våra kunders potential mot framgång. Teamet i Uppsala drivs av ett starkt engagemang och viljan av att alltid leverera det bästa.

Vi ska nu bli fler medarbetare och växa på Uppsalas marknad. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till ett stort lantbruksföretag med flera hundra anställda. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!

För oss är det viktigt att alltid vara genuin och professionell i kundmötet och att vi arbetar med ett stort engagemang för det vi gör. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du
  • Utbildning som lantmästare, agronom eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Stort yrkesmässigt engagemang
  • Tidigare erfarenhet av rådgivning inom lantbrukssegmentet
  • Erfarenhet av rådgivning som redovisningskonsult
  • Tycka om helhetsansvar för dina uppdrag
Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult, utbildad lantmästare, agronom eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter, har hög kompetens och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund. Du kommer delvis att överta befintliga kunder men du förväntas också belägga din tid och leverera resultat efter uppsatta mål.

Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger kontor i framkant. Du har hög social kompetens, trivs när du får ha eget ansvar och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners.

Låter det här som du?

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Sofia Holmgren sofia.holmgren@ludvig.se eller tel. 018-67 79 72.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Sökord: Lantmästare, redovisningskonsult, redovisning, redovisningsekonom, accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 29 maj 2020 (4 dagar kvar)