Extrajobb som Montör till Solaritet

Extrajobb som Montör till Solaritet

Om tjänsten

Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och jobbat inom byggsektorn tidigare? Då ska du söka jobbet som solcellsmontör hos Solaritet.

Som solcellsmontör kommer du ingå i ett team som installerar solcellsanläggningar hos privatpersoner och företag. Arbetet utförs främst i Uppland. I det löpande arbetet ingår bland annat:
  • Montage och nedmontering av byggnadsställning
  • Utmätning och installation av infästningssystem
  • Montering och inkoppling av solpaneler
  • Kabeldragning och funktionstestning
  • Löpande kontakt med projektledare och regelbunden uppföljning
Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd hos Logent och arbeta som konsult hos Solaritet. Tanken är att man börjar arbetar extra men att man tids nog kommer gå över till en heltidstjänst.

Din profil

Vi söker dig som är självgående, noggrann och arbetar med en känsla för kvalité. Som montör är du Solaritets ansikte utåt och har ofta kontakt med kunder under arbetets gång. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad, har god social kompetens och samarbetsförmåga. Det är väldigt meriterande om du har erfarenhet från solcellsmontage men det är ett krav att du har relevant erfarenhet från byggsektorn (exempelvis takarbete, byggnation, snickeri, el m.m.).

Tjänsten kräver att du har B-körkort. Då tjänsten innebär regelbunden kundkontakt och vissa administrativa arbetsmoment kräver vi att du är flytande i svenska, både i tal och skrift.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Cecilia Lantz på cecilia.lantz@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se