Titta hit Processtekniker

Titta hit Processtekniker

LightLab utvecklar och erbjuder teknik för hållbar framställning av UV-ljus för desinfektion av vatten, luft, livsmedel och ytor.

Vår banbrytande chip-teknik röner stort intresse hos ett flertal stora globala tillverkare av bland annat vitvaror. Utvecklingen av chiptekniken, tillverkningsprocessen och produkten befinner sig i en intensiv och spännande fas. Arbetet spänner över ett stort antal discipliner.

Vi behöver nu anställa en tekniker som ska vara med och utveckla och jobba med LightlLabs produktionslina. LightLab är ett företag med platt organisation, korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Vi vill ge dig en spännande tjänst med entreprenörskap, frihet under ansvar och möjlighet att utvecklas med företaget i en dynamisk kultur.

Om tjänsten

Det här är drömjobbet för en processtekniker som är intresserad av att lära sig mer och att få möjligheten att få växa med ett bolag som har framtiden för sig. Här får du möjligheten att vara med och utveckla produktionen och arbeta i deras nya produktionslina.
Arbete kommer innebära traditionella processteknikers uppgifter. Det kräver att du är tekniskt intresserad, självgående och samtidigt noggrann och inte främmande för delvis repetitiva arbetsuppgifter.
Vi letar efter just dig som tycker att det skulle vara extra roligt att få kunna göra denna resa tillsammans med LightLab.
Du kommer ha ett nära samarbete med alla på bolaget men framförallt utvecklingsingenjörer- och produktionsingenjörer.
Då alla instruktioner är på engelska är det viktig att du förstår och känner dig bekväm med det engelska språket.

Vem är du?

Vi ser gärna att du:

 • Har erfarenhet av Produktionsarbete gärna inom Finmekanik, elektronik eller kemi

 • arbetat med processdokumentation, tex processbeskrivningar och batch records

 • Deltagit i processutveckling

 • Talar och skriver svenska och engelska

 • Har minst gymnasiekompetens Egenskaper som vi letar efter

 • Teknisk intresserad

 • Gilla att ta egna initiativ

 • Ordningsam

 • Tycker om förändring och skapa struktur

 • Energisk och social

  Om verksamheten

  LightLab utvecklar och erbjuder teknik för hållbar framställning av UV-ljus för desinfektion av vatten, luft, livsmedel och ytor. Erbjudandet baseras på en patenterad teknik för kostnadseffektiv produktion av nanostrukturerade ytor med kontrollerade egenskaper, kombinerad med materialteknik och elektroniklösningar. Företaget är noterat på NASDAQ First North Stockholm. www.lightlab.se.
 • Mer info
  Kontaktperson Peter Frost
  Telefon 018-169365
  Område Uppsala stad
  Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Processingenjör
  Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
  Rekrytering hanteras av Poolia
  Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)