Regional training leader till global kund!

Regional training leader till global kund!

Vi söker nu dig som har erfarenhet av projektledning, har hög kompetens inom kommunikation och är van att hålla presentationer. Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på Lernia där du blir uthyrd till vår kund som är ett globalt företag inom life science.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara involverad i planering, schemaläggning och granskning av teknisk utbildning. Du kommer att arbeta nära global services training team för att identifiera vilken nivå av teknisk utbildning som behövs i regionen. I rollen kommer du att skapa förutsättningar för att säkerställa fortsatt teknisk talangutveckling samt att kapaciteten finns att stödja regioner med teknisk utbildning vid behov.

Du kommer att arbeta i samarbete med, field technical leaders, service managers, zone support, online support och field engineers för att möta behovet att teknisk utbildning och säkerställa att CTQ uppnås. Du kommer att upprätta och upprätthålla utbildningskvalitetsmätningar som säkerställer att utbildningarna uppfyller kvalitets, kvantitets och antalsbehovet. I rollen ska du även identifiera och rapportera alla problem relaterade till kundkvalitet eller efterlevnad, till kvalitetsavdelningen.

Formell kompetens
  • Erfarenhet inom Biopharma-området
  • Bevisad kompetens av kommunikation och presentation
  • Bevisad kompetens av mulitfunktionell projektledning och analytiska färdigheter
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i MS office, speciellt Word, Excel och Powerpoint
Meriterande kompetens
  • Erfarenhet av att arbeta med six sigma/Lean
  • Erfarenhet av att arbeta med utbildning
  • Erfarenhet av kundservice
  • Verbal och skriftlig kommunikation
Personliga egenskaper

Vi ser att är skicklig på kommunikation både muntligt och skriftligt. Vi ser även att du som person är ambitiös, självständig, hängiven, ärlig, ansvarsfull, noggrann och fokuserad.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på ludvig.millqvist2@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.