Projektekonom sökes till Region Stockholm med omgående start

Projektekonom sökes till Region Stockholm med omgående start

Om tjänsten

Vi söker nu en projektekonom till Region Stockholm på avdelningen för Tillväxt och Regionplanförvaltning . Du kommer arbeta som uthyrd konsult och vara placerad på Region Stockholms kontor på Norra Stationsgatan 69.

Arbetsuppgifter

Som projektekonom kommer du att redovisa ekonomi i olika projekt som har med finansiering från socialfond, regionalfond och andra statliga medel att göra. Vidare ingår ekonomisk planering och uppföljning, ta fram månadsunderlag för redovisning samt rapportering i olika system. Du kommer ha ansvar för minst 2 olika projekt med olika föreskrifter och bestämmelser. Projektens förutsättningar kan vara helt olika få de kommer från olika slags fonder eller statliga medel.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi. Vidare har du några års erfarenhet av redovisning och rapportering samt månadsbokslut. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektredovisning, gärna inom offentlig sektor. Du har god systemvana, kunskaper i Excel och andra ekonomiska rapporteringssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av programmet Raindance.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, strukturerad och har en analytisk förmåga. Vidare är du kommunikativ, snabblärd och trivs med flera olika uppgifter parallellt.

Anställningsform/omfattning/Uppsala

visstid/heltid/Stockholm

Information

Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågå fram till 30 september med goda chanser till förlängning. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Stämmer profilen in på dig? Sök tjänsten redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.