Montörer söks till kund i Uppsala

Montörer söks till kund i Uppsala

Vi söker nu montörer till vår kund i Uppsala för omgående uppdrag!

I uppdraget som montör kommer du att arbeta i en verkstad med att utrusta transportbilar med olika typer av tillbehör som till exempel kylaggregat, extraljus, elektronik och övrig inredning. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du alltid ser lösningar - inte problem.

Formell kompetens
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska språket
  • Gymnasial utbildning, gärna inom bilmekanik eller elektronik
  • Monteringsvana
  • Meriterande är erfarenhet av tillverkning av delar i plywood eller aluminium
Din bakgrund

Vi ser gärna att du är en självständig och händig person som är lösningsorienterad och uppfinningsrik. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå företagets satta mål.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Uppsala
Arbetet är ett konsultuppdrag här du blir anställd av Lernia Bemanning och uthyrd till vår kund med en stor chans till vidare fortsättning och utveckling inom företaget.

Tillträdesdag

Omgående / enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.