Logistikoperatör till omgående uppdrag i Uppsala (nattskift aktuellt)

Logistikoperatör till omgående uppdrag i Uppsala (nattskift aktuellt)

OM TJÄNSTEN
Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin i Uppsala som arbetar med tillverkning inom kemisk produktion. Vår kund är i en expansiv fas och behöver utöka sitt team för att säkerställa att de håller tidplan och kan hantera ökad efterfrågan.

Start: omgående

Omfattning: heltid, inledningsvis dagtid 07.00-15.25 och sedan nattskift efter årsskiftet.

Om Arbetsuppgifterna

Sektionen Lösningsmedelsåtervinningen (LÅV) försörjer den storskaliga produktionen med lösningsmedel genom återvinning ur moderlutar och lossning av tankbilar.

Tillverkningen sker med hög automationsgrad, där styrsystem 800xA och batchprotokoll används dagligen.

I tjänsten förväntas man ansvara för in- och utlastningar av tankbilar rent fysiskt och även ta hand om de rent administrativa rutinerna runt godsmottagning och lagerläggning. Tjänsten kommer även att delta vid ronderingar och ansvara för housekeeping inspections.

Stämmer detta överens med dina tidigare arbetserfarenheter och du kan tänka dig att jobba natt, och du vill ha ett jobb där du får arbeta med frihet under ansvar och få chans att växa i din roll så tveka inte att skicka in ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Minst gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av processindustri och arbete efter fastställda metoder
  • Flexibilitet kring start och arbetstider
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
  • God datorvana/Excel-kunskaper.
Meriterande:
ADR-certifkat
Engelska i tal och skrift. Meriterande med slaviska språk och finska.
ATEX-kunskaper
Tidigare erfarenhet med Oracle

Om anställningen
  • Placeringsort: Uppsala
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, måndag-fredag. Inledningsvis dagtid mellan 07.00-15.25, med trolig övergång till nattskift efter årsskiftet
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Visstid 6 mån med chans till förlängning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt gärna ett personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell konsultchef jimmy.hagglund@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.