Laboratorieassistent sökes för kunds räkning

Laboratorieassistent sökes för kunds räkning

Arbetsuppgifter

Som laboratorieassistent komer du sätta upp och förbereda instrument samt övervaka, observera och analysera resultat.

Formell kompetens

Grundläggande kunskaper och kännedom om vetenskapliga principer. Lämplig bakgrund är utbildning inom kemi eller biologi. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av laborativt arbete av något slag. Du är bra på att följa skriftliga instruktioner och föra anteckningar. Goda kunskaper i svenska och engelska är viktigt. God datavana är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är bra på att kommunicera såväl skriftligt som verbalt samt är du en person som trivs med standardiserade arbetsuppgifter med tydliga instruktioner. Du tycker om ordning och reda.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Uppsala

Uppdraget förväntas pågå i ca 4-5 månader men möjlighet till förlängning finns för rätt person

Tillträdesdag

Tillträde omgående

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta på ett globalt Life science företag som laboratorieassistent? Då är det här jobbet för dig! Vi söker nu dig som trivs med ett klassiskt laboratoriearbete i internationell miljö där du får möjlighet att skapa ett stort nätverk och utveckla dina laborativa färdigheter.