Kvalitetsmedveten lagermedarbetare sökes till kund i Librobäck

Kvalitetsmedveten lagermedarbetare sökes till kund i Librobäck

Arbetsuppgifter
 • Plocka och packa material för leverans
 • Orderadministration
 • Initiera skeppning av material
 • Lossa och lasta med truck och travers
 • Hantering av tungt gods
 • Fylla container med gods och lastsäkra
 • Snickeri (lastsäkring)
 • Mekaniskt arbete
Leveranser sker både med container och lastning direkt på lastbil. En leverans av en Cyklotron kan innebära att 2-4 containrar skall fyllas med material. Förberedelse och leverans för en Cyklotron är 2-3 veckors arbete. Kunden hanterar tungt gods och en leverans kan väga mellan 25 till 70 ton.

Formell kompetens
 • Truck- och traverskort
 • Arbetat inom producerande verksamhet
 • Obehindrad svenska i tal och skrift
 • Datavana
Det är meriterande om du har lastsäkringsutbildning och utbildning/erfarenhet inom farligt gods (ADR).

Din bakgrund

Vi önskar att du som söker är tekniskt och praktiskt lagd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av skeppning och logistik. Du har ett stort ordningssinne, är van att arbeta självständigt och kan följa arbetsinstruktioner för att leverera högsta kvalitet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning t.o.m. 2021-12-31 med goda chanser till förlängning

Heltid, dagtid med viss flex

Uppsala

Tillträdesdag

Omgående/Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en kvalitetsmedveten lagermedarbetare till vår kund i Librobäck. Detta är ett konsultuppdrag då du blir anställd hos Lernia men arbetar hos kunden. Uppdraget finns inom produktion med fokus på att packa cyklotroner för leverans till slutkund. Det är ett mångsidigt arbete med varierande uppgifter, allt från mekaniskt arbete till att lasta tungt gods och mer där mellan.