Kommunikatör sökes till Forsmark

Kommunikatör sökes till Forsmark

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att genomföra kommunikationsinsatser utifrån fastställda kommunikationsplaner och strategier. Det innebär bl.a. att skriva, fotografera och göra presentationer. Du kommer också att sammanställa annat kommunikationsmaterial samt publicera material i Forsmarks olika kommunikationskanaler. Vid behov kommer du också att stötta övriga kommunikationsavdelningen.

Formell kompetens
  • Högskoleutbildning inom kommunikationsvetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av operativt kommunikationsarbete.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av rörlig bild, kompetens inom grafisk formgivning eller har arbetat med att ta fram enklare kommunikationsplaner.
Din bakgrund

Vi tror att du har några års erfarenhet av komunikationsarbete. Du är en duktig skribent och har vana av att arbeta med digitala kanaler. Du är självgående, lyhörd och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Vi söker dig som vill arbeta i en bred kommunikations roll med varierande arbetsuppgifter.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Behovsanställning till maj 2019/Heltid/Forsmark

Tillträdesdag

enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kommunikatör sökes för uppdrag hos Forsmark, Vattenfall. Avdelningen består av totalt 18 personer som arbetar med både intern och extern kommunikation.