Juniora administratörer sökes till aktuella och framtida uppdrag (proaktiv annons)

Juniora administratörer sökes till aktuella och framtida uppdrag (proaktiv annons)

Just nu är vi ett läge där vi söker efter juniora administratörer för att kunna stå redo för inkommande uppdrag ute hos våra kunder inom Uppsala-regionen.

Vi letar efter dig som har någon form av administrativ erfarenhet sedan tidigare, som t.ex. administrativ assistent eller liknande, och som vill fortsätta att utvecklas inom rollen som administratör.

Exakta arbetsuppgifter och bransch m.m. kan komma att variera beroende på vilket uppdrag man blir aktuell för. Vi söker dig som står redo för nya utmaningar och som vill vara en del av vårt kontaktnät genom att skicka in din ansökan till denna proaktiva annons. Vi kommer bearbeta annonsen löpande och ta kontakt med dig som blir aktuell för att stämma av befintliga uppdrag och/eller för att ta reda på vad just du är ute efter så att vi förhoppningsvis kan göra en perfekt matchning!

Uppdragslängd brukar variera då vi får in både kortsiktiga och långsiktiga förfrågningar, men ett vanligt upplägg brukar vara att man blir inhyrd som konsult mellan 3-6 månader med chans till antingen förlängning eller övertag hos kund. Tjänsten kommer inledas som en visstidsanställning via oss på Lernia.

Arbetstider brukar nästan alltid vara inom vanliga kontorstider och start brukar vara omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vi kommer som tidigare nämnt kontakta dig för att stämma av närmare om ett aktuellt uppdrag ser ut att matcha just din kompetens!

Din bakgrund

Vi letar efter dig som har minst en gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning eller motsvarande som bedöms vara relevant samt har nån form av arbetslivserfarenhet som administratör sedan tidigare. Vidare är det viktigt att du har mycket god datorvana och det är meriterande om du har erfarenhet av något administrativt system sedan tidigare. Du behärskar också svenska obehindrat i tal och skrift samt engelska på minst en grundläggande nivå.

Personliga egenskaper

Som person tror vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och har ett effektivt arbetssätt. Du har en stark vilja och engagemang att ständigt driva verksamheten framåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmågan att både se detaljerna men även att kunna lyfta blicken och se helheten. Eftersom du kommer arbeta mycket självständigt med ett eget ansvarsområde är det viktigt att du är duktig på att ta egna initiativ men även att du har förmågan att kunna bedriva ett gott samarbete med dina kollegor för att kunna utveckla ekonomiprocesserna. Vidare är det viktigt att du är har hög social kompetens och är duktig på att bygga relationer.

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.